We hebben drie boeken voor je geselecteerd die je meer inzicht verschaffen over de achtergronden van het hardlopen. Het vierde boek gaat over de (wed)strijd van een talentvolle atlete tegen kanker. Een strijd die uiteindelijk niet te winnen bleek.


1. De Marathon revolutie
Dit boek is wellicht het meest spraakmakende boek van de afgelopen jaren. De schrijvers Van der Poel en De Jong leggen uit hoe in dit boek hoe hun revolutionaire marathonschema werkt. Waarom behoef je maar zo weinig kilometers te lopen? En waarom trainen de meesten nu eigenlijk zo lang? Tijdens de Rotterdam marathon liepen veel deelnemers hun marathon met behulp van het 100 dagen schema.  Het boel is zeer toegankelijk geschreven met heldere schema's.  Iets voor jou?
 Kosten € 15  
2. Hardlopen met Power
In het wielrennen kennen ze al jaren de voordelen van het trainen met het vermogensmeter. Nu met de komst van betaalbare en draagbare vermogensmeters is dit nu ook voor lopers interessant om mee te gaan werken. Eindelijk kunnen hardlopers profiteren van de extra informatie die je Wattage oplevert. 

In het boek Hardlopen met Power hoe je deze nieuwe kennis verkregen uit de vermogensmeters kunt toepassen in je trainingen en zo effici├źnter te kunnen trainen.
Het boek bevat veel formules en data en richt zich op de ervaren lopers en trainers.

Kosten € 24,95   


4. Als rennen geen zin meer heeft
Saskia, op jonge leeftijd al een veelzijdig atlete, was het toonbeeld van energie en enthousiasme. Haar passie en talent voor de atletieksport bleven niet onopgemerkt. Ze droomde over deelname aan de Olympische Spelen. Tot het moment waarop een tot dan toe onzichtbare tegenstander de toekomstplannen wreed verstoorde. Plotseling nam ze deel aan de belangrijkste wedstrijd van haar leven: een meerkamp tegen kanker.
 
Een hartverwarmend en waarde(n)vol boek voor iedereen die geïnspireerd wil worden door optimisme, veerkracht en pure liefde.
 

Kosten € 19,95