22 oktober – Runtogether Sallandse Heuvelrug – Hellendoorn 12 km

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Overijssel. Genieten dus!

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ligt tussen Holten en Hellendoorn en is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Overijssel. De heuvels bieden prachtige vergezichten en je kunt hier urenlang dwalen over glooiende heidevelden en bossen.
De Sallandse Heuvelrug ligt dichtbij het dorp Haarle met weidse uitzichten over heuvelachtige heidevelden. Het landgoedkarakter rond de villa Palthe is in goede staat bewaard gebleven. De Sprengenberg ligt in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het is een sterk glooiend gebied, dat bestaat uit bossen en uitgestrekte heidevelden. Kortom een prachtig loopgebied voor de natuurliefhebber!

Voorloopster Janneke Willems heeft is vrijwilligster van Natuurmonumenten en wil ons graag de mooie plekjes van dit gebied laten zien. Zij heeft een route van 12 km uitgezet. De loopsnelheid is circa 10 km/pu. Er kunnen maximaal 15 lopers mee. De starttijd is 10.00 uur. 

Genieten en ontmoeten
Het is geen wedstrijd, maar een gezamenlijke duurloop waarbij het uitgangspunt is: Samen uit, samen thuis! Lopen door de natuur en nieuwe mensen leren kennen, leuk toch! 
Deelname gratis!
De deelname is in principe gratis maar aan de deelnemers vragen we een vrijwillige bijdrage van €2 (ter plaatse voldoen) De opbrengst gaat in zijn geheel naar natuurprojecten in Nederland.  Zo lopen we samen door de natuur voor de natuur!
 
Runtogether is een initiatief van ProRun en wil hiermee lopers de gelegenheid geven natuurgebieden te ontdekken en zo op een ontspannen manier van het lopen in de natuur te laten genieten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige inzet van de voorlopers.

Als je je via onderstaand formulier hebt opgeven ontvang je enkele dagen voor de run een  email met de exacte locatie en routebeschrijving.

Let op: Er is maar plaats voor maximaal 15 lopers!

Deelname is op vrijwillige basis en geschiedt geheel op eigen risico. 

   

 

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Meer uit Born Runners