Trailrun 2-daagse door het Hollands Duin 18 & 19 mei

Door
Ingrid Achterberg
17 februari 2019
Trailrun 2-daagse door het Hollands Duin 18 & 19 mei
Met een rugzakje om trailrunnen door het nationaal park Hollands Duin. Twee dag etappes van 20-23 km. Het ene moment lopen we door het open duin, het andere moment door een prachtig bos. De zee is nooit ver weg. Vanaf de hoogste duintoppen hebben we een prachtig uitzicht over de zee en over het binnenland.

De start is in Wassenaar en via een prachtige route lopen we naar Noordwijk. Hier overnachten we. Een lakenpakket en een handdoek liggen voor jou klaar. ’s Avonds genieten we van een 3-gangen diner buffet. Na het ontbijt gaan we via een mooie route weer terug naar Wassenaar. We sluiten af in stijl met drankje bij Hotel Duinoord aan de Wassenaarse Slag.

Ben je in staat om tenminste een halve marathon te rennen? Ook zonder ervaring met trailrunning kan je prima mee doen. Deelnemers aan het trailrunweekend kunnen gratis mee doen aan twee trailrunclinics. Deze clincis vinden plaats op zaterdag 23 maart & 13 april, om 14.00 uur. Beiden in de omgeving van Den Haag.

Weet je nog niet zeker of je mee wilt doen aan het trailrunweekend? Schrijf je in voor een trailclinic. Hier maak je kennis met de twee trainsters Judith en Ingrid. Besluit je na de clinic mee te gaan met het trailrunweekend dan krijg je € 10 retour!

Korting ProRun
Meld je aan met de actiecode ProrunHollandsDuin dan krijg je € 5 korting op het inschrijfgeld en bovendien ontvang je een leuk extraatje tijdens het weekend! De actiecode is geldig tot 1 april 2019.

Zie voor meer info 
 • Deel dit artikel
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Google+
 • Mail dit artikel:
 • Mail
Auteur
Ingrid
Ingrid Achterberg
Ingrid Achterberg

Ingrid Achterberg

redacteur

Ingrid is fulltime looptrainer, runningtherapeut en gepassioneerd (ultra)trailloopster. Met finishes op trailruns in binnen- en buitenland op afstanden van 10 tot 110 km. Ingrid runt een praktijk voor runningtherapie & outdoorcoaching: De Vrolijke Loper. De loopgroep De Vrolijke Lopers bestaat uit een 40-tal atleten die trainen voor trailruns van 5 tot 50 km. Trailrunning is wat zij het liefste doet en dit enthousiasme deelt zij graag met anderen!
Verplicht Verplicht
Verplicht
 • judith mooy
  Beste Liaan, Leuk dat je mee wil op ons Trailweekend en er is nog plek. je kunt je aanmelden via de link: KLIK Wellicht tot de 23 maart voor de gratis Clinic. Hartelijke groet, Ingrid Achterberg & Judith Mooy
  Reactie geplaatst op 21/02/19 om 12:09 uur
 • Liaan Jansen
  Wil graag meedoen 18 19 mei
  Reactie geplaatst op 17/02/19 om 17:23 uur

Loopkalender

18
september