De runstreak van Shiva: dag 1853

Shiva loopt al 1853 dagen op rij. Vandaag staat er 66 (!) kilometer op het programma.

De runstreak van Shiva: dag 1853

Foto: Janneke Poort

‘‘Zo, morgen weer een eind hoor…’ Shiva valt meteen met de deur in huis. ‘Morgen loop ik 66 kilometer en daar zie ik best een beetje tegen op. Dat is een eind in je eentje’’.

Haar licht gespannen lach vult de woonkamer.  Met een grote kop thee en een bakje nootjes zitten we samen aan de keukentafel. Pratend over onze grootste hobby. Dat onderwerp waar je niet over uitgepraat raakt.

Hardlopen.

Vandaag loopt Shiva haar 1853ste opeenvolgende dag. Honderden mensen doen 5 weken met haar mee om te ervaren wat dagelijks hardlopen hen brengt. Shiva loopt niet alleen iedere dag maar prikkelt zichzelf met uitdagingen die doorzettingsvermogen en flink wat mentale kracht vragen.

Tijdens ons gesprek van vandaag vertelt Shiva over haar huidige loopdoelen.

Ikzelf? Ik ben gestopt met de runningstreak. Ik verloor de zin van het hardlopen. Zin werd vervangen door moeten. Waar ik normaal gesproken met een grote grijns mijn sportshirt aantrek, merkte ik nu dat ik teveel van mezelf vroeg. Ik leverde in qua energie. Een waardevolle observatie waar ik gehoor aan gaf. Ik zette de loopschoenen iets verder in de kast en ging juist wat vaker stilzitten.

Shiva strikt nog wél dagelijks haar veters. Het dagelijks hardlopen levert haar een sterk lijf en een fit brein op.

Luister mee met ons gesprek over haar runstreak, de duivelse uitdaging en de long term challenge.

Wil je Shiva vandaag volgen of aanmoedigen? Ze deelt haar ervaringen via de verhalen op Instagram en Facebook over haar 66 kilometer. Een afstand die ze nog niet eerder liep.

Loop jij ook dagelijks hard?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

1 reactie

  • anita

    Hoi wat knap dat je zoveel hebt gedaan en bereikt. Zelf ben ik 13 juli begonnen met mijn runstreak en zit nu op dag 533. Ik ben te volgen via instagram @runstreak_anita wil je mij volgen?

    Sportieve groeten anita

Reacties zijn gesloten.

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Advertentie

Meer uit Columns & meer

Advertentie