Een liefdesbrief die elke hardloper zou kunnen hebben geschreven

Door
Eleanor Crick
14 februari 2017 16:10
Een liefdesbrief die elke hardloper zou kunnen hebben geschreven
Lieve Valentijn,

Aangezien het vandaag Valentijnsdag is, wil ik je graag deze liefdesbrief sturen. 

Ik kan me nog goed herinneren toen je in mijn leven kwam. Ik zal nooit vergeten hoe die beginnende vlinders in mijn buik werden omgezet in een langdurige (lange afstand) relatie. 
Iemand stelde mij voor om een keer op date te gaan met jou. Ik was er in het begin niet zo zeker van en ik wist niet hoeveel tijd ik met jou zou willen spenderen. Je was op het eerste gezicht namelijk niet echt mijn type. Zou onze relatie maar tijdelijk zijn? Of zou het serieus worden? 

Het begon dus met een wandeling, maar beetje bij beetje veranderde dit naar iets nieuws, iets mooiers, iets veel groters. Het leek vreemd en we moesten op meerdere dates gaan om echt uit te zoeken of we voor elkaar gemaakt waren. Ik was namelijk nog niet overtuigd, maar je gaf je me wel een goed gevoel. Nadat ik met je was geweest, voelde ik me zo gelukkig. Daarom wist ik dat ik het toch een kans moest geven. 

Langzaam (heel, heel langzaam) groeide mijn liefde voor jou. Ik wilde je meer zien en meer tijd met je doorbrengen. Ik keek ernaar uit om die lange afstanden te maken en nieuwe plekken samen met jou te ontdekken. Ik kon de tijd vergeten als ik met jou was. Het was alsof de wereld stilstond. Wat ik niet toen niet wist, was dat ik al verliefd was en dat deze liefde mijn leven zou veranderen.

We hebben onze ups en downs gehad, maar elke relatie heeft dat. Tijdens onze pauze toen ik geblesseerd raakte, moesten we beiden nadenken of we onze relatie konden herstellen. Ik heb getwijfeld of we wel door zouden kunnen gaan samen. Maar het maakt niet meer uit. Ik weet dat jij er altijd voor mij zal zijn. 

En vandaag, op deze speciale dag, wil ik je dat duidelijk maken. Bedankt dat jij er bent. Bedankt voor het gevoel dat je mij geeft. Want de mooiste herinneringen die ik heb zijn tot nu toe met jou geweest. Jij hebt mijn leven veranderd. Ik ben een beter mens omdat jij er bent. 

Ik hou van je, hardlopen. Ik hoop dat we nog vele jaren samen kunnen zijn.

Veel liefs,

Jouw hardloper
  • Deel dit artikel
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • Mail dit artikel:
  • Mail
Auteur
Eleanor
Eleanor Crick
Eleanor  Crick

Eleanor CrickIs freelance journalist en blogger. In haar vrije tijd loopt ze het liefst halve marathons of ontdekt ze haar stad Utrecht op haar hardloopschoenen. Op haar website loopdepressievrij.com blogt ze over alles waar ze gelukkig van wordt. 

Verplicht Verplicht
Verplicht
  • Nog geen reacties aanwezig.

Loopkalender

23
november