Ontroerende video over het verlangen naar hardlopen

In deze video zie je hoe een man weemoedig op zijn bed in het rusthuis zit. Hij eet, slaapt, en leeft op afstompende, automatische piloot. Dan ziet hij een jongeman joggen op straat..

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Ontroerende video over het verlangen naar hardlopen

We kwamen deze video in onze archieven tegen en is zo mooi dat we die graag nog een keer aan jullie willen laten zien.

Een 26-jarige filmstudent stuurde een bijzondere video naar het sportmerk Adidas als voorstel voor een reclamespotje. Adidas reageerde niet, maar intussen gaat de ontroerende boodschap wel viraal.

In de video is te zien hoe een man weemoedig op zijn bed in het rusthuis zit. Hij eet, slaapt, en leeft op afstompende, automatische piloot. Dan ziet hij een jongeman joggen op straat, wat hem weer naar zijn oude loopschoenen brengt, die zorgvuldig zitten opgeborgen in een doos. Na enkele verwoede en aandoenlijke pogingen om door en uit het rusthuis te lopen, nemen de verzorgers de loopschoenen van Adidas af.De bejaarde man kijkt naar zijn muur, waarop oude foto’s van hem tijdens loopwedstrijden en medailles prijken. 

Enkele andere rusthuisbewoners brengen hem uiteindelijk zijn schoenen terug, waarna de man zichzelf heruitvindt en zijn vitaliteit weer terugvindt buiten het rusthuis. ‘

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Meer uit Born Runners