Strava komt met populaire stadroutes

Strava komt nu ook met populaire loop en fiets routes in grote steden. Een mooi overzicht van de populaire hardlooproutes in de hoofdstad.

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Strava komt met populaire stadroutes
Strava komt nu ook met populaire loop en fiets routes in grote steden. In Amsterdam zijn het Vondelpark, Westerpark, Amstel en Amsterdamse Bos volgens social sportplatform Strava de populairste hardlooproutes.

In Amsterdam zijn er wekelijks ruim 14.000 hardloopsessies die gezamenlijk goed zijn voor 122.686 loopkilometers in de hoofdstad.  Op basis van deze routes heeft Strava een soort reisgids van de populairste looproutes in diverse wereldsteden samengesteld 

Als je een route opvraagt krijg je  een mooi overzichtelijk kaart, voorzien van beschrijving en foto’s wat je onderweg  tegenkomt. 

Naast Amsterdam zijn er routes voor Barcelona, Berlijn, Denver, Londen, Melbourne, Milaan, New York City, Parijs, San Francisco, Sao Paolo en Sidney zijn de populairste in kaart gebracht. Dus als je binnenkort naar een van deze steden op vakantie gaat en je wil een stukje hardlopen, dan hoef je alleen maar even de lokale hardloopgids erbij te pakken. Binnen no-time weet je waar de beste hardlooproutes liggen.

Check strava.com voor meer informatie over deze nieuwe toepassing.

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
STRYD V3: De ultieme footpod (vermogensmeter)

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Stryd V3: de ultieme footpod - Hardlopen op vermogen

Meer uit Born Runners