Limburg Wijnmarathon (zondag)

Zondag 2 oktober 2022
Wittem (LI)

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022 vindt in Wahlwiller de tweede editie van de Limburg Wijnmarathon plaats. Hardlopers verkennen onze prachtige wijnregio over onverharde wegen en paden, een zogenaamde trailrun.

De start en finish van de eerste editie worden gesitueerd op het terrein van de Wahlwiller Wijnfeesten, tevens het startpunt van de in 2019 gelanceerde permanente Routes des Vins. Het parcours zal over onverharde wegen gaan, langs en zelfs door diverse wijngaarden. Bij de tussenstops worden de lopers getrakteerd op een paar slokken Limburgse wijn en wat gezellige sfeermuziek! Na de finish wacht een bijzondere medaille en natuurlijk nog meer wijn.

Algemene informatie

Soort evenement
Wegevenement
Ondergrond
Onverhard
Startlocatie
Wittemer Wijngaard, Einderstraat 9, Wittem
Afstand
Starttijd
Kosten
10,0 km
11:00 uur
€ 34,00
21,1 km
10:30 uur
€ 42,00
42,2 km
10:00 uur
€ 54,00

Afstanden

10 km
Start: 11:00 uur
Kosten: € 34,00
21 km
Start: 10:30 uur
Kosten: € 42,00
42 km
Start: 10:00 uur
Kosten: € 54,00

Inschrijven

Inschrijving gesloten
29 september 2022
Na-inschrijving mogelijk
Nee
Website
www.limburgwijnmarathon.nl/inschrijven/

Bijzonderheden

Afval Deze trail wordt georganiseerd door natuurliefhebbers en we krijgen de mogelijkheid om mooie paden in de natuur te beleven door de medewerking van Natuurmonumenten en andere natuurorganisaties. We verwachten van iedere deelnemer dat ze geen troep op de paden achterlaten, maar deze weggooien op de daarvoor aangewezen plekken bij de verzorgingsposten of finish. Ook sinaasappel- en bananenschillen blijven in de natuur achter. Indien je bewust iets weggooit op een andere plek, zal dit worden bestraft met diskwalificatie. Alcoholgebruik Tijdens en na onze lopen krijg je de gelegenheid om te proeven en genieten van heerlijke Limburgse wijnen. Uiteraard proberen we dat met elkaar op een zeer verantwoorde manier te doen en rekenen we ook op jullie medewerking. Ook na het verlaten van ons terrein rekenen we daarop. Stap niet achter het stuur met een glaasje op! Bekervrij Let op onze verzorgingsposten zijn bekervrij! Wij maken geen gebruik van plastic bekers bij onze verzorgingsposten. Hiervoor dien je zelf een (opvouwbare) beker mee te nemen als je iets anders dan wijn wilt drinken. Het is mogelijk om een opvouwbare beker te bestellen bij de inschrijving mocht je er nog geen hebben.

Contactgegevens

Faciliteiten

Omkleedruimtes
Kledinginname
EHBO
Verzorging onderweg

Overig

Uitreiking medaille