Eierwrap gevuld met groente

Door
Karen Marcus Bliekendaal
10 november 2017 06:00
Eierwrap gevuld met groente
Wanneer je snel en makkelijk wilt lunchen,  maar wel gezond dan heb ik hier de perfecte lunch voor jou.
Een omelet omgetoverd tot een wrap gevuld met wokgroente.
Zo kom je ook weer aan je portie groente en weer eens wat anders dan brood bij de lunch.

Ingrediƫnten:
-1 zakje wokgroente ( ik had Italiaanse wokgroente van AH)
-3 biologische eieren 
-Klein scheutje volle biologische melk
-Peper
-Zeezout
-Olijfolie 

We gaan aan de slag!
-Verwarm de wok met olijfolie en wok hierin zachtjes de wokgroenten.
-Klop ondertussen 3 eitjes los met een scheutje melk en zeezout.
-Verwarm wat olijfolie in de koekenpan en bak hierin een omelet.
-Als het omelet en de groente klaar zijn leg je als eerste de omelet op je bord.
-Daarop leg je op één helft groente en dan klap je hem dicht. 
-Misschien nog een beetje afmaken met peper en zeezout.

Eet smakelijk!
  • Deel dit artikel
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • Mail dit artikel:
  • Mail
Auteur
Karen
Karen Marcus Bliekendaal
Karen  Marcus Bliekendaal

Karen Marcus Bliekendaal

redacteur

Karen heeft twee passies, gezonde voeding en hardlopen. Ze maakt graag recepten die niet alleen gezond zijn maar ook belangrijk zijn in combinatie met sporten. 
Verplicht Verplicht
Verplicht
  • Nog geen reacties aanwezig.

Loopkalender

23
november