Eten met Karen: Bloemkool pap

Door
Karen Marcus Bliekendaal
9 juni 2018 00:00
Eten met Karen: Bloemkool pap

Ik ben dol op ontbijtjes bedenken, maken en op eten. Al een tijd geleden vertelde mijn collega mij dat ze in de ochtend wel eens bloemkool pap at. Eerlijk gezegd sprak het me niet gelijk aan maar van de week toch eens geprobeerd.


Dat ik dat nou niet gelijk geprobeerd had, zo lekker! Lekker met fruit erbij en gezoet door de banaan proef je er werkelijk niets van. Je hebt gelijk je portie groenten in de ochtend binnen. Probeer het eens zou ik zeggen!


Ingredi├źnten:

200 gram bloemkool

20gr wei/proteïne poeder vanillesmaak

Beetje honing of zoetstof


We gaan aan de slag!

-Kook de bloemkool gaar en giet dit goed af

-Laat het daarna even afkoelen

-Prak er een banaan doorheen, roer er een scoop wei isolaat door en een beetje honing of zoetstof

-Nu kun je er nog wat lekker vers fruit bij eten naar wens of wat noten 

-Ik had nog wat aardbeien en frambozen erdoor


Eet smakelijk!

  • Deel dit artikel
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • Mail dit artikel:
  • Mail
Auteur
Karen
Karen Marcus Bliekendaal
Karen  Marcus Bliekendaal

Karen Marcus Bliekendaal

redacteur

Karen heeft twee passies, gezonde voeding en hardlopen. Ze maakt graag recepten die niet alleen gezond zijn maar ook belangrijk zijn in combinatie met sporten. 
Verplicht Verplicht
Verplicht
  • Nog geen reacties aanwezig.

ProRun loopclinics: Waar & wanner?

Loopkalender

17
augustus