X
Stryd FootpodWINACTIE
De Stryd Footpod
Met de Stryd Footpod krijg je nauwkeurig inzicht in je trainingsintensiteit. Deze gegevens helpen je bij het optimaliseren van je loopprestatie en het voorkomen van blessures.

Naam *
Verplicht
E-mail *
Verplicht
Verplicht
 

Eten met Karen: ontbijt taartjes

Door
Karen Marcus Bliekendaal
10 maart 2018 06:06
Eten met Karen: ontbijt taartjes
Na een heerlijk ochtendrondje door de polder, en de zon op mijn gezicht, kreeg ik echt een heerlijk lentegevoel. Eenmaal thuis had ik zin in een heerlijk lente recept: ontbijttaartjes met heerlijk zomerfruit. Ook kunnen deze taartjes prima voor bij de koffie of neem ze lekker mee naar je werk. Ik gebruikte mini quiche vormpjes die ik ooit eens kocht bij de Albert Heijn. En ik gebruikte gemixt fruit maar je kunt alle soorten diepvriesfruit gebruiken wat je lekker vindt.

Ingrediƫnten:
-2 eetlepels Griekse yoghurt
-4 eieren 
-100 gram amandelmeel
-120 gram bevroren diepvriesfruit gemixt
-Snufje kaneel
-Theelepel wijnsteenbakpoeder

We gaan aan de slag!
-Verwarm de oven voor op 180 graden
-Vet de mini quiche vormpjes in met wat kokosolie
-Meng in een kom Griekse yoghurt, eieren en amandelmeel en roer dit goed door elkaar
-Doe er daarna nog een snufje kaneel bij en een theelepel wijnsteenbakpoeder
-Roer er dan voorzichtig het diepvriesfruit doorheen en roer dit geheel even goed door het beslag
-Nu kun je het beslag in de vormpjes gieten en vervolgens de oven in
-De ontbijt taartjes moeten 25a 30 minuten in de oven

Eet smakelijk!
  • Deel dit artikel
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • Mail dit artikel:
  • Mail
Auteur
Karen
Karen Marcus Bliekendaal
Karen  Marcus Bliekendaal

Karen Marcus Bliekendaal

redacteur

Karen heeft twee passies, gezonde voeding en hardlopen. Ze maakt graag recepten die niet alleen gezond zijn maar ook belangrijk zijn in combinatie met sporten. 
Verplicht Verplicht
Verplicht
  • Nog geen reacties aanwezig.

ProRun loopclinics: Waar & wanner?

Loopkalender

16
december