Eten met Karen: Pompoenpap

Door
Karen Marcus Bliekendaal
10 februari 2018 00:00
Eten met Karen: Pompoenpap
Dit recept gebruik ik al heel lang, maar eerlijk gezegd had ik het een tijdje niet gegeten.  Tot het van de week weer heerlijk winters koud werd en ik echt trek had in een warme winterse pap.

Dit recept komt van 'Oerspronkelijk' en telkens geef ik er mijn eigen draai aan en dat kun jij natuurlijk ook doen. Zo kun je het lekker variĆ«ren met de toppings. Je kunt er twee keer van eten want het vult enorm. 

Ingrediƫnten:
- 1 zakje biologische pompoen blokjes
- 40 gram kokoscreme of 50 ml kokosmelk
- 3 eieren
-Beetje kaneel

Aan de slag
Kook de pompoenblokjes even 10 minuten.Prak met een vork de blokjes fijn. Zet de pompoen even terug op het vuur in een steelpannetje.  Roer daar de kokoscreme of kokosmelk door en de drie eieren. 

Blijf roeren tot er een stevige brei, (soort scrambled eggs) onstaat. Als laatste roer je er nog wat honing door.
Dan kun je het serveren in een ontbijt kommetje en aftoppen met wat je lekker vind. Denk hierbij aan o.a noten, rozijnen of kokosrasp. Ik deed er nog wat pompoenpitten bij en gehakte walnoten.

Eet smakelijk!
  • Deel dit artikel
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • Mail dit artikel:
  • Mail
Auteur
Karen
Karen Marcus Bliekendaal
Karen  Marcus Bliekendaal

Karen Marcus Bliekendaal

redacteur

Karen heeft twee passies, gezonde voeding en hardlopen. Ze maakt graag recepten die niet alleen gezond zijn maar ook belangrijk zijn in combinatie met sporten. 
Verplicht Verplicht
Verplicht
  • Nog geen reacties aanwezig.

ProRun loopclinics: Waar & wanner?

Loopkalender

20
augustus