X
Brooks Glycerin 16
WINACTIE
De nieuwe Brooks Glycerin 16


Naam *
Verplicht
E-mail *
Verplicht
Verplicht
 

Eten met Karen: salade tonijn

Door
Karen Marcus Bliekendaal
13 januari 2018 00:00
Eten met Karen: salade tonijn
Deze salade is echt een favoriet. Hij is snel gemaakt, zit boordevol groenten zoals wortel en courgette en is echt een smaaksensatie. Het enige nadeel is dat het veel snijwerk vereist, maar dan heb je wel alles lekker vers en niets geeft meer voldoening dan zelf gemaakt.

Ingrediƫnten
Blikje tonijn op waterbasis
1/2 Gourgette 
1 grote wortel
1/2 Rood uitje
2 kropjes romaine baby sla (ah)
6 Olijven 

Ingrediƫnten dressing
Theelepel mosterd
1 eetlepel biologische mayonaise
Flinke scheut olijfolie 
1 eetlepel basalmico 
Snufje zeezout

We gaan aan de slag
-Laat het blikje tonijn even uitlekken en haal de tonijn even goed uit elkaar
-Was de groente en snijd de sla in mooie dunne reepjes
-Schil de gourgette en maak hier mooie kleine blokjes van
-Doe de sla, tonijn en olijven in een kom en rasp hier de wortel over
-Snijd een uitje in kleine stukjes en roer deze er ook door. 
-Pak een mok of kop voor de dressing
-Doe dan de olijfolie, mosterd, basalmico,  mayonaise en zeezout in het kopje 
-Roer dit goed door en giet het dan over de  salade heen 

Eet smakelijk!
  • Deel dit artikel
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • Mail dit artikel:
  • Mail
Auteur
Karen
Karen Marcus Bliekendaal
Karen  Marcus Bliekendaal

Karen Marcus Bliekendaal

redacteur

Karen heeft twee passies, gezonde voeding en hardlopen. Ze maakt graag recepten die niet alleen gezond zijn maar ook belangrijk zijn in combinatie met sporten. 
Verplicht Verplicht
Verplicht
  • Nog geen reacties aanwezig.

ProRun loopclinics: Waar & wanner?

Loopkalender

24
juni