Partners

We werken onder andere samen met Stryd (lopen op vermogen is interessante kost), Mystical Miles (een mooi magazine) en verschillende trainers en behandelaars die veel weten over trainingsleer en blessures.

Stryd - Running with power

Stryd

ProRun is officieel partner van Stryd. We leveren de vermogensmeter direct uit voorraad, inclusief 6 maanden Stryd Membership.

Website ..

Loopwijzer

Loopwijzer

Nils de Rijk van Loopwijzer is een ervaren hardlooptrainer. Naast het begeleiden van individuele hardlopers heeft hij loopgroepen in Amsterdam en Haarlem en organiseert hij geregeld trailreizen.

Website ..

Mystical Miles

Mystical Miles

Mystical Miles is hét magazine voor de avontuurlijke hardloper. Het blad verschijnt 4x per jaar en staat boordevol inspirerende verhalen en schitterende foto’s.

Website ..

Running Solutions

Running Solutions

Jorin Kamps van Running Solutions is dé hardloopblessurespecialist van Hilversum en omstreken. Regelmatig deelt hij zijn kennis in artikelen op ProRun.nl.

Website ..

Kniepijnvrij.nl

Kniepijnvrij

Stijn Haverkamp is de oprichter van de Kniepijnvrij Methode. Het is zijn missie zo veel mogelijk mensen met voorste kniepijn te helpen om weer pijnvrij te kunnen functioneren in hun dagelijks leven, hun sport én ze te helpen om zich fitter en vitaler te voelen.

Website ..

Smart Fit

Smart Fit

Voor krachttraining werkt ProRun samen met Smart Fit, een sportschool met negen vestigingen verspreid over Nederland. Speciaal voor ProRun ontwikkelden zij een online programma met krachttraining voor hardlopers.

Website ..