ASICS heeft een nieuwe GEL-NIMBUS™ 21

ASICS heeft al weer zijn 21e model in de succesvolle Nimbusserie op de markt gebracht. Volgens het bericht kun je nu nog verder en langer lopen…..

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
ASICS heeft een nieuwe  GEL-NIMBUS™ 21
Persbericht

ASICS heeft de lancering van de GEL-NIMBUS™ 21 aangekondigd: de nieuwste versie van de neutrale hardloopschoen aan de top van zijn assortiment. Omdat het constant blijft streven naar beter, koos ASICS bij deze schoen voor hoogwaardige technologie en een wetenschappelijke aanpak waarbij de mens centraal staat. Daarmee biedt het langeafstandslopers superieur comfort zodat ze langer en verder kunnen lopen.
 
Het ontwerp voor neutrale lopers is voorzien van ASICS’ nieuwste dempingstechnologie, FLYTEFOAM™ PROPEL & FLYTEFOAM™ LYTE. Die geeft je met haar veerkracht een nog energieker en lichter gevoel terwijl je rent.

ASICS’ Nimbus-collectie kreeg de Latijnse naam van een wolkformatie en is synoniem geworden met comfort, doordat elke nieuwe generatie technologische verbeteringen en vernieuwing biedt. Net als zijn 20 voorgangers laat dus ook de GEL-NIMBUS™ 21 hardlopers profiteren van nieuwe technologieën, waaronder:

Een betere pasvorm: een nieuwe leest met meer ruimte in de voorvoet, in combinatie met jacquardmesh en 3D-opdrukken, past zich aan de bewegingen van de loper aan om een weergaloze en ademende pasvorm te garanderen.
Energieke demping: in de tussenzool is FLYTEFOAM-technologie verwerkt, zowel FLYTEFOAM™ PROPEL als FLYTEFOAM™ LYTE, om wat meer luxe te bieden tijdens het rennen. Deze tussenzool veert dankzij FLYTEFOAM PROPEL sterk terug wanneer ze wordt vervormd en is door het FLYTEFOAM LYTE-materiaal de lichtste en, met haar nanovezels van cellulose, duurzaamste tussenzool die ASICS maakt.
Maximale schokdemping: strategisch geplaatste GEL™-technologie op zones in de voor- en achtervoet waar de impact het hoogst is, verlaagt de schokken en de belasting die het lichaam ondervindt. Zo vindt de beste schokabsorptie plaats waar dat het hardst nodig is. 

Tot de vernieuwingen aan de GEL-NIMBUS™ 21 behoren:
FLYTEFOAM™ LYTE – aan de onderkant van de tussenzool – dat constante demping biedt door een ontwerp met nanovezels
FLYTEFOAM™ PROPEL – bovenaan in de tussenzool – dat een uitstekende veerkracht biedt wanneer het wordt vervormd
Jacquardmesh – het bovenwerk – met 3D-opdrukken, die zich aanpast aan de bewegingen van de hardloper voor een ongeëvenaarde pasvorm
Volledig lateraal contact met ondergrond – dankzij de constructie – dat neutrale tot supinerende lopers een vloeiendere voetafwikkeling biedt
TRUSSTIC – in het midden van de constructie – die de hele zool lichter maakt en tegelijk de structurele integriteit van de schoen bewaart
Een voorgevormde EVA sockliner

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
STRYD V3: De ultieme footpod (vermogensmeter)

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Stryd V3: de ultieme footpod - Hardlopen op vermogen

Meer uit RunTech