Brooks Ghost 11 met revolutionaire demping

Brooks heeft in de Ghost 11 haar zachtste dempingsmateriaal ooit, het gloednieuwe DNA LOFT foam verwerkt

Brooks heeft in de Ghost 11 haar zachtste dempingsmateriaal ooit,  het gloednieuwe DNA LOFT foam verwerkt. Het verscheen als eerste in de vernieuwde Glycerin 16 en.nu dus ook in de Ghos 11 . DNA LOFT is de op één na  nieuwste middenzoolsamenstelling die Brooks dit jaar op de markt heeft gebracht  en markeert hiermee een  versnelde ontwikkeling van de schoeninnovatie van het bedrijf. 

“Na het lanceren van onze hoogste energieteruggavetechnologie met DNA AMP, daagden we onszelf uit om terug het lab in te gaan en dezelfde ongeëvenaarde beleving te creëren voor hardlopers die de voorkeur geven aan een ultrazachte  hardloopervaring,”aldus Carson Caprara, directeur global product line management, Brooks.”We hoorden van hardlopers dat ze op zoek waren naar een  uitzonderlijk  dempend gevoel zonder extra gewicht dat in de weg zou zitten. 
Met DNA LOFT hebben we een nieuwe manier gevonden om ons foam zo te ontwikkelen dat het   demping op maat levert zonder extra gewicht of massa, zodat hardlopers kunnen genieten van comfortabel, beschermd lopen.”

Het luxe, beschermende DNA LOFT  behoudt de karakteristieke DNA middenzoolkwaliteiten van Brooks, en past zich direct aan naar de unieke passen, gewicht en snelheid  van de loper maar biedt een zachtere en meer beschermde beleving dankzij de unieke mix in de middenzool van ethyleen-vinylacetaat (EVA), rubber en lucht. Rubber biedt duurzaamheid voor langdurige zachtheid van de schoen terwijl lucht het materiaalgewicht vermindert. Lichtgewicht, ultrazacht DNA LOFT is een slimmere kijk op luxe hardloopmateriaal, zonder onder de voet iets in te leveren. 

De adviesprijs voor de Ghost 11 is € 140 

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Meer uit RunTech