Exclusieve ProRun/ TriPro aanbieding

Adem jij ook meer met de borst dan met de buik en werd je aandacht getrokken door de artikelen over het trainen van je ademhaling?

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Exclusieve ProRun/ TriPro aanbieding
Adem jij ook meer met de borst dan met de buik en werd je aandacht getrokken door de artikelen over het trainen van je ademhaling? Als trouwe ProRun/TriPro lezer hebben we de komende weken een leuke aanbieding voor de aanschaf van een POWERbreathe.

ProRun lezers zijn erg positief over de resultaten van hun training met POWERbreathe. Hun ervaringen varieerden van een gevoel makkelijker en met meer controle adem te kunnen halen tot tijdwinst en het lopen van PR’s. Omdat we denken dat deze innovatieve trainingsvorm voor veel lopers, van recreatief tot hoog niveau, winst kan brengen hebben we een mooie aanbieding geregeld. De leverancier van POWERbreathe; Trainjelongen geeft de komende twee weken aan de lezers van de ProRun/ TriPro een korting van 15% en een gratis trainingsadvies bij aanschaf van een POWERbreathe naar keuze. 

Heb je interesse? 
Ga dan naar www.trainjelongen.nl, kies een POWERbreathe uit en vul bij het afrekenen de couponcode prorun2019 voor je korting van 15%.

Actie is geldig tot 20 april 2019, niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
STRYD V3: De ultieme footpod (vermogensmeter)

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Stryd V3: de ultieme footpod - Hardlopen op vermogen

Meer uit RunTech