Garmin Forerunner 645 Music

De nieuwe Garmin Forerunner 645 maakt het lopen nog plezieriger!

Garmin heeft onlangs de Forerunner® 645 Music geïntroduceerd, een stijlvol GPS hardloophorloge met geïntegreerde muziek (ruimte voor 500 songs). Dit sporthorloge geeft atleten de vrijheid om met hun favoriete muziek te sporten zonder dat ze hun smartphone mee hoeven te nemen. Met Garmin PayTM  kan men in de nabije toekomst ook contactloos betalen, zodat je niet alleen je smartphone maar ook je portemonnee rustig thuis kan laten tijdens het sporten. 

Of het nu gaat om een trainingsrun met vrienden, een rustig duurloopje in je eentje of zelfs een wedstrijd: de Forerunner 645 Music maakt het voor hardlopers gemakkelijker om de data te krijgen die ze nodig hebben. Naast constante hartslagmeting via de pols biedt het horloge geavanceerde hardloopdynamica, prestatie-monitoring data, smart/connected functies en duizenden manieren om het horloge helemaal te customizen met gratis watchfaces, widgets, gegevensvelden en apps via de Garmin Connect IQ ™ -store. 

Met de introductie van de Forerunner 645 Music krijgt de sportieve stijl van de Forerunner-lijn een verfijnde make-over; met de metalen rand, versterkt glas en verwisselbare banden kun je deze hardloop smartwatch de hele dag dragen. En dat iedere dag! 

De Forerunner 645 Music biedt vergelijkbare high-end fitness-, wellness- en slimme connectiviteitsfuncties als op eerdere Forerunner hardloophorloges en geeft gebruikers extra pit middels opgeslagen muziek op het horloge. Er kunnen tot wel 500 nummers worden opgeslagen. Gebruikers van Deezer Premium + kunnen offline afspeellijsten4 downloaden of muziek van een computer rechtstreeks overzetten naar het horloge. Zodra de afspeellijst is geladen, koppelt u de Forerunner 645 Music met een compatibele Bluetooth®-headset/plugs (afzonderlijk verkrijgbaar). Daarna ben je klaar om te gaan! 

Sporters kunnen zich beter voorbereiden op een race of trainingscyclus met behulp van trainingsfuncties. Deze worden door Firstbeat berekend. De trainingsstatus evalueert automatisch eerdere trainings- en fitnessniveaus om atleten te laten weten of ze bijvoorbeeld productief trainen, in topvorm zijn of misschien te intensief trainen. Door trainingsvolume van de laatste zeven dagen te meten, helpt trainingsbelasting gebruikers te bepalen of ze in de juiste zone trainen en of hun sessies te gemakkelijk of juist te moeilijk zijn.

 

Met de Forerunner 645 Music kunnen sporters nog verder gaan met hun running data. Door de Running Dynamics Pod aan de band van uw broek te bevestigen, kunnen gebruikers alle zes de running dynamics – inclusief cadans, grondcontacttijd, paslengte en meer – op hun horloge zien zonder dat men een borstband hoeft te dragen. Ingebouwde GPS en GLONASS laten atleten bijhouden hoe ver, hoe snel en waar ze lopen. Maak een fietsrit, zwem, loop en maak gebruik van nog meer sportfuncties die je kunt vastleggen met de Forerunner 645 Music. Bovendien kunnen gebruikers gedownloade workouts bekijken en volgen op hun pols, een vorige activiteit herladen en met intervallen trainen of complexe workouts volgen. In het zwembad zal de Forerunner 645 Music afstand, tempo, slag, persoonlijke records en meer bijhouden.

Blijf connected met de wereld om je heen: zelfs als je aan het sporten bent. Indien gekoppeld met een compatibele smartphone synchroniseer je je data rechtstreeks met Garmin Connect™, ontvang en reageer je op tekstberichten via je smartwatch en kun je vrienden uitnodigen om je runs real time te volgen via LiveTrack. En je ontvangt social media updates, e-mails en meer rechtstreeks op je pols.

De accu van de Forerunner 645 Music heeft een levensduur van 7 dagen in smartwatch-modus en 5 uur in GPS-modus inclusief muziek afspelen. Met een gewicht van slechts 42 gram is de Forerunner 645 Music de eerste Forerunner met een RVS behuizing, always-on Chroma Display™ welke gemakkelijk is af te lezen – zelfs in direct zonlicht – én beschermd met extra-robuust Corning®Gorilla® glas. De bandjes zijn gemakkelijk te verwisselen. Dit lichte horloge is ideaal om elke dag te dragen en is waterbestendig tot 50 meter.

Train je liever zonder muziek? Dan is er ook de standaard forerunner 645!

Koop hier jouw forerunner 645

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Meer uit RunTech