RunTech

Maak jouw hardloopseizoen nog succesvoller met Herzog Sportcompressiekousen

Door
.. Advertorial
24 maart 2017 23:23
Maak jouw hardloopseizoen nog succesvoller met Herzog Sportcompressiekousen
Herzogsportcompresssiekousen
Advertorial

Maak jouw hardloopseizoen nog succesvoller met Herzog Sportcompressiekousen
Het is weer lente! De dagen worden langer en het weer nodigt uit om buiten te sporten. Hoog tijd dus om de hardloopschoenen af te stoffen en te starten aan het nieuwe seizoen. De Herzog Sportcompressiekousen zijn daarbij onmisbaar. Wij geven je 5 redenen waarom.

1. Voorkom blessures 
Overdag in het zonnetje kan het al zeer aangenaam aanvoelen. Maar ’s ochtends en ’s avonds koelt het buiten nog flink af. Juist dan ben je gevoeliger voor kuit-, achillespees en scheenbeen klachten. Herzog Sportcompressiekousen leveren een relatief hoge druk en hebben een afnemend drukverloop van de enkel tot knie. Deze compressie vangt de ‘klap’ van de landing op, waardoor de kans op blessures afneemt. 

2. Loop gemakkelijker & herstel optimaal 

Gooi jij je trainingsintensiteit omhoog? Door het afnemende drukprofiel van Herzog Sportcompressiekousen worden afvalstoffen adequaat afgevoerd. Draag je ze nog tot geruime tijd na je training dan herstel je ook sneller en kan je de trainingsintensiteit probleemloos opschroeven. 

3. Match je outfit 

Slechte weersomstandigheden of een drukke agenda kunnen ervoor zorgen dat je ‘uit de running’ raakt. Een nieuw kledingstuk of een mooie outfit kunnen dan net het extra duwtje in de rug geven om toch de hardloopschoenen aan te trekken. Met 7 verschillende kleuren is er altijd wel een Herzog Sportcompressiekous die goed matcht bij jouw outfit!

4. Start met frisse benen 

Lange reisdagen kunnen ervoor zorgen dat je benen dik en gezwollen aanvoelen. Herzog Sportcompressiekousen voorkomen zware benen en vochtophoping rond de enkels. Het vliegtuig of de auto verlaat je op deze manier altijd met frisse benen. 

5. Altijd de juiste maat 

De perfecte pasvorm voor jouw been is gegarandeerd door zes opmeetpunten. Zo profiteer je van een optimale werking die speciaal afgestemd is op jouw benen. Weet je tenminste zeker dat jouw super fijne Herzog Sportcompressiekousen niet worden ingepikt door een ander.

Voor meer informatie zie www.herzogmedical.com


  • Deel dit artikel
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • Mail dit artikel:
  • Mail
Auteur
.. Advertorial

.. AdvertorialVerplicht Verplicht
Verplicht
  • Nog geen reacties aanwezig.


Loopkalender

17
juni