X
Stryd FootpodWINACTIE
De Stryd Footpod
Met de Stryd Footpod krijg je nauwkeurig inzicht in je trainingsintensiteit. Deze gegevens helpen je bij het optimaliseren van je loopprestatie en het voorkomen van blessures.

Naam *
Verplicht
E-mail *
Verplicht
Verplicht
 
RunTech

Brooks introduceert nieuwe DNA LOFT Middenzooltechnologie

Door
.. Advertorial
7 juni 2018 00:00
Brooks introduceert nieuwe DNA LOFT Middenzooltechnologie
Schoenmerken zijn uiteraard altijd bezig met nieuwe innovaties. Zo ook Brooks, dat nu haar zachtste dempingsmateriaal ooit onthult. We hebben het dan over het gloednieuwe DNA LOFT foam. Dit verscheen als eerste in de vernieuwde Glycerin. Volgens Brooks is de DNA LOFT de op één na nieuwste middenzoolsamenstelling die het bedrijf dit jaar op de markt brengt en markeert het daarmee een versnelde ontwikkeling van de schoeninnovatie van het bedrijf. Lopers kunnen 'demping op maat' ervaren zonder daarbij last te hebben van extra gewicht of massa.

,,Na het lanceren van onze hoogste energieteruggavetechnologie met DNA AMP, daagden we onszelf uit om terug het lab in te gaan en dezelfde ongeĆ«venaarde beleving te creĆ«ren voor hardlopers die de voorkeur geven aan een ultrazachte  hardloopervaring", aldus Carson Caprara, directeur global product line management bij Brooks. ,,We hoorden van hardlopers dat ze op zoek waren naar een  uitzonderlijk dempend gevoel zonder extra gewicht dat in de weg zou zitten. Met DNA LOFT hebben we een nieuwe manier gevonden om ons foam zo te ontwikkelen dat het demping op maat levert zonder extra gewicht of massa, zodat hardlopers kunnen genieten van comfortabel, beschermd lopen."

Het luxe, beschermende DNA LOFT  behoudt de karakteristieke DNA middenzoolkwaliteiten van Brooks en past zich volgens het bedrijf direct aan naar de unieke passen, gewicht en snelheid  van de loper. Maar het biedt een zachtere en meer beschermde beleving dankzij de unieke mix in de middenzool van ethyleen-vinylacetaat (EVA), rubber en lucht. Rubber biedt duurzaamheid voor langdurige zachtheid van de schoen terwijl lucht het materiaalgewicht vermindert. ,,Lichtgewicht, ultrazacht DNA LOFT is een slimmere kijk op luxe hardloopmateriaal, zonder onder de voet iets in te leveren."Brooks introduceerde DNA LOFT in de nieuwe Glycerin 16 die gelanceerd werd op 1 juni 2018. De adviesprijs voor deze schoen is €170,-. Daarnaast wordt DNA LOFT gebruikt in de nieuwe Ghost 11 welke uitkomt op 1 juli 2018. De adviesprijs voor deze schoen is €140,-.
  • Deel dit artikel
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • Mail dit artikel:
  • Mail
Auteur
.. Advertorial

.. AdvertorialVerplicht Verplicht
Verplicht
  • Nog geen reacties aanwezig.

ProRun loopclinics: Waar & wanner?

Loopkalender

16
december