Stryd: vermogensmeter voor hardlopers

De nieuwste Stryd is de meest nauwkeurige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke vermogensmeter op de markt.

Wil jij gericht trainen voor een PR?

Wil je altijd met de juiste intensiteit lopen, ongeacht wind, temperatuur en heuvels? 

Of wil je werken aan je looptechniek en erachter komen welke techniek het best bij je past?

Met Stryd kan dat.

Inclusief e-book “Je eenvoudigste weg naar een PR: lopen op vermogen” en 6 maanden Stryd Membership

Stryd: de ultieme footpod voor de serieuze hardloper

Ik vind Stryd een ongelofelijk mooi instrument en echt een aanvulling op mijn hardlooptrainingen (maar ook hardloopplezier!). Inmiddels hebben twee hardloopmaatjes, mede door mijn enthousiasme, ook een Stryd aangeschaft. Met Stryd kun je eenvoudig je zones bepalen. Zeker met de auto-calculatie, die ik aan heb staan, is hij altijd bij. Ik ben fan.

Marcel van Boxtel

Stryd: de ideale trainer op je schoen

Met de vermogensmeter van Stryd is elke training raak.

Je bevestigt de footpod op je schoen en deze pod meet:

  • vermogen
  • je tijd
  • je snelheid in minuten per kilometer
  • afstand (als beste getest vergeleken met Polar en Garmin)
  • hoogtemeters
  • pasfrequentie
  • grondcontacttijd

De Stryd heeft sensors voor de wind, temperatuur en luchtvochtigheid en neemt deze mee in de berekening van het vermogen waar je op loopt. Hiermee kan je in elke omstandigheid zo efficiënt mogelijk hardlopen, of het nu warm of juist koud is, wind mee of wind tegen.

Met de Stryd op je schoen train je nooit meer te hard of juist te zacht.

Stryd: de slimme footpod voor hardlopers

Meest betrouwbare afstandsmeter

Stryd gebruikt geen GPS om je afgelegde afstand te meten, maar accelerometers (versnellingsmeters).

Dat blijkt het meest betrouwbaar op korte en lange afstanden en op plekken met hoge gebouwen.

Koppel je Stryd aan je horloge of loop met de Stryd app op je telefoon om achteraf je gelopen route te bekijken.

De Stryd is geschikt voor de meeste moderne sporthorloges, zoals de Apple Watch, veel modellen van Garmin en Polar, Suunto en COROS. Een complete lijst van geschikte horloges is hier te vinden.

Stryd is de meest betrouwbare afstandsmeter

Ben helemaal tevreden met het gebruik van Stryd. Inmiddels begonnen met een hardloopschema van ProRun voor de marathon op vermogen. Ben erg benieuwd hoe de marathon zal verlopen.

Fred Vonk

Ik train nu een paar weken met de Stryd en het geeft me ontzettend veel houvast om de intensiteit te bepalen van de trainingen. De bezorging en service van ProRun was echt perfect.

Wouter

Trainen voor een PR of een goede basis

Net als je hartslag heeft vermogen een omslagpunt: je Critical Power. Op basis van je Critical Power worden je vermogenszones bepaald en kan je gericht gaan trainen.

Je Critical Power wordt automatisch vastgesteld nadat je een aantal trainingen hebt gedaan. Voor een nauwkeurige waarde is het goed om gevarieerd te lopen qua afstand en intensiteit. In het begin zal je Critical Power geregeld wijzigen, maar naarmate je meer trainingen hebt gedaan leert Stryd je kennen en blijft je Critical Power een stabiele waarde.

Op ProRun.nl hebben we een calculator waarmee op basis van je Critical Power je optimale wedstrijdvermogen wordt uitgerekend. Tijdens je wedstrijd, bijvoorbeeld een halve of hele marathon, hoef je alleen maar op dit vermogen te letten en de kans is groot dat je een PR loopt.

Lopen op vermogen is zéér geschikt voor intervaltrainingen, doordat Stryd vrijwel direct jouw vermogen doorgeeft. Hartslag loopt altijd achter, waardoor een intervaltraining op hartslag vrijwel onmogelijk is. Ook op tempo is intervallen erg lastig, je weet pas achteraf of je daadwerkelijk het juiste tempo hebt gelopen. Bij een intervaltraining op vermogen hoef je alleen op de real-time berekende wattage te letten.

Train met je Stryd naar een PR

Inclusief Stryd Membership

Als officieel partner van Stryd biedt ProRun de vermogensmeter aan inclusief een half jaar Stryd Membership.

Een Stryd Membership is niet noodzakelijk om de voordelen van het lopen op vermogen te ervaren. Het Membership geeft je gepersonaliseerde trainingsschema’s en informatie over je herstel.

Zonder Membership zijn de belangrijkste functies en gegevens beschikbaar: je automatisch berekende Critical Power, data van je training met splits, grafieken en kaarten, pasfrequentie, grondcontact, de intensiteit van je training en meer. Heb je een schema via TrainingPeaks, 2PEAK of Finale Surge? Dan kan je deze ook zonder Membership importeren in je Stryd.

Je kunt het Membership voor een half jaar uitproberen. Nadat je jouw bestelling bij ProRun hebt geplaatst ontvang je een code waarmee je het half jaar Membership direct (of op een later moment) kunt activeren.

Stryd Membership Training Plan

Wil jij je training een enorme impuls geven door te gaan hardlopen op vermogen?

€ 269-
Direct uit voorraad leverbaar

Inclusief e-book “Je eenvoudigste weg naar een PR: lopen op vermogen” en 6 maanden Stryd Membership .

Niet tevreden binnen 30 dagen? Stuur ons je Stryd terug en je krijgt zonder discussie je geld terug.