De Twaalf Provincies

Loop in elke provincie van Nederland een marathon en bemachtig de felbegeerde Twaalf Provincies-medaille. Loop je liever alleen halve marathons? Er is ook een mooie medaille te verdienen voor 12 halve marathons verdeeld over de Nederlandse provincies.

Deelnemen

Om je (halve) marathons in te voeren is een (gratis) account bij ProRun nodig. Het moeten wel georganiseerde evenementen zijn, dus met meerdere deelnemers en een uitslag of een lijst van deelnemers, zodat wel is na te gaan of iemand daadwerkelijk heeft gelopen. Ultra’s en (halve) marathons die in een triatlon zijn gelopen tellen ook mee, net als dertigers meetellen voor een halve marathon.

Het maakt niet uit hoe lang je er over doet. Zodra je in elke provincie een hele of een halve marathon hebt gelopen kun je de medaille aanvragen. Om de kosten te dekken vragen we voor de medaille een vergoeding van € 10,00, plus € 5,95 verzendkosten.

Voor de duidelijkheid: het is dus of twaalf halve of twaalf hele marathons in twaalf provincies. Geen combinatie van die twee. Het gaat om twee afzonderlijke medailles.

Heb je dit jaar al een halve of hele marathon gelopen? Log in op je ProRun-account en voer ‘m hier in.

Ranglijst

Het is geen wedstrijd, maar een ranglijst met alle deelnemers is wel zo leuk!

Naar de ranglijst