Getest: Aftershokz OpenMove

We hebben de nieuwe hoofdtelefoon van Aftershokz uitgetest. Maak tot 4 december kans op een gratis exemplaar!

Getest: Aftershokz OpenMove

Foto: Janneke Poort

Aftershokz heeft onlangs een nieuwe hoofdtelefoon aan het assortiment toegevoegd: de OpenMove.

De hoofdtelefoons van Aftershokz staan bekend om de zogenaamde ‘bone conduction technologie’. Deze technologie zorgt ervoor dat kleine vibraties door de jukbeenderen direct naar je gehoororgaan stromen en zo je trommelvliezen volledig passeren. Hierdoor blijft omgevingsgeluid, zoals verkeer, voetgangers, fietsers of hardlopers, goed hoorbaar. Zo is de OpenMove perfect voor wanneer je buiten de deur gaat sporten. En werkt natuurlijk net zo goed als je binnen aan het zweten bent.

Suzanne, sporter in hart en nieren, heeft deze nieuwe hoofdtelefoon niet alleen tijdens het sporten getest maar ook tijdens het thuiswerken in tijden van corona.

‘‘De Aftershokz OpenMove bevallen mij heel goed. Ik kan ze gebruiken als wireless headset voor mijn werk bij telefoongesprekken en online vergaderingen. Groot voordeel voor de thuiswerker is dat je, doordat de Aftershokz niet in je oren zit, niet afgesloten bent van de buitenwereld.’’

Dit is direct ook een groot voordeel met sporten.

‘‘Ik vind het heerlijk op de fiets muziek of een podcast te luisteren en dit kan nu zonder gevaar voor eigen leven. Sirenes, auto’s, brommers, galopperende Schotse Hooglanders, ik hoor ze nu allemaal nog steeds aankomen!  Het geluid is voor mij ook stukken beter dan bij een conventionele headset. Mijn trommelvliezen werken niet optimaal als gevolg van vele middenoorontstekingen in mijn kindertijd. De Aftershokz werkt via botgeleiding en hier heb ik dus geen hinder van mijn broze trommelvliezen.’’

De OpenMove is IP55 stof- en waterbestendig en de batterij gaat tot wel 6 uur mee als je muziek luistert of aan het bellen bent. Ga dus met een gerust hart op pad, ook bij een flinke bui. Daarnaast is hij zéér licht, de headset weeg slechts 29 gram.

De OpenMove is verkrijgbaar in twee kleuren: leisteengrijs en alpenwit. Het heeft een draadloos bereik van 10 meter weegt slechts 29 gram en biedt volledig opgeladen zes uur afspeelplezier. De prijs is € 89,95 en is nu te bestellen in onze webshop.

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Meer uit Gadgets & Gear

Advertentie