Herstellen na een training of wedstrijd met een massagegun

Herstellen na een training of wedstrijd met een massagegun

Na een intensieve training of wedstrijd hebben je spieren tijd nodig om te herstellen. Stijve en gespannen spieren zijn niet ongebruikelijk na een geleverde inspanning. Het gebruik van een massagegun kan je helpen om sneller te herstellen en je spieren te laten ontspannen. Het stimuleert de bloedsomloop en helpt afvalstoffen uit de spieren af te voeren. Zo ben je sneller klaar voor je volgende training of wedstrijd.

Wil je kans maken op een Hypervolt 2 Pro van Hyperice?

ProRun mag een massage-gun van Hyperice weggeven. Laat vóór 20 mei 2023 je naam en e-mailadres achter in het onderstaande formulier en maak kans op een Hypervolt 2 Pro t.w.v. € 299,-.

Over Hyperice

Hyperice is een technologie-gedreven bedrijf met een grootse missie, om iedereen op aarde beter te laten bewegen en herstellen. De afgelopen tien jaar heeft Hyperice een wereldwijde revolutie geleid op het gebied van herstel en wellness. Ze zijn gespecialiseerd in percussie (Hypervolt lijn), dynamische lucht compressie (Normatec lijn), vibratie (Vyper en Hypersphere lijnen), thermische technologie (Venom lijn), mind technologie (Core by Hyperice) en contrast therapie (Hyperice X).

De beste looptips en inspirerende artikelen elk vrijdag in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Ha loper, graag even je aandacht. Op ProRun doen we dagelijks ons best om je te informeren, motiveren en inspireren. We bieden je handige tools, zoals de hardloopkalender, runlog en calculator.

Dit vraagt tijd en geld. Trakteer ons op een kop koffie en € 2,50. Iets meer mag natuurlijk ook.

Dan schrijven en bouwen (en lopen) wij verder.

Alvast bedankt!

Meer uit Gadgets & Gear