Kom de nieuwe HOKA Bondi X testen met olympisch triatleet Mohamad Maso

Foto: Barbara Kerkhof

Kom de nieuwe HOKA Bondi X testen met olympisch triatleet Mohamad Maso

HOKA ONE ONE lanceert de nieuwe Bondi X op een bijzondere wijze, samen met olympisch triatleet Mohamad Maso. Kom je de schoen ook testen?

Dit najaar komt HOKA met de Bondi X, de nieuwste editie van de schoen met de meeste demping uit de collectie. Het is de comfortabele Bondi zoals we die al kennen, maar dan met een carbon-plaat voor extra veerkracht.

HOKA ONE ONE lanceert de nieuwe schoen op een bijzonder wijze in Amsterdam, samen met olympisch triatleet Mohamad Maso.

In 2015 vluchtte Mohamad uit Syrië richting Europa, waar hij onderdak vond bij een Nederlands gastgezin. Hij werkte sindsdien aan zijn droom om de Spelen te bereiken. Dit jaar tijdens de Olympische Spelen in Tokio maakte hij zijn droom waar.

Om de lancering van de Bondi X en het inspirerende verhaal van Mohamad te vieren, organiseren HOKA ONE ONE en All4running een live Q&A met Mohamad op donderdag 14 oktober. Jij kan hier bij zijn!

Vanaf 19:00 uur wordt er verzameld in Bar Kantoor Amsterdam waar vanaf 19:30 uur het interview et Mohamad Maso zal starten. Daarna kan je hem zelf vragen stellen. Vervolgens trek je een testpaar van de gloednieuwe Bondi X aan en kun je meedoen aan een korte training in het Westerpark.

Meld je aan via de website van All4running.

Foto: Barbara Kerkhof

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Meer uit Gadgets & Gear