Polar voegt met update nieuwe functies toe

Polar voegt met update nieuwe functies toe

Wil jij live je segmenten op Strava volgen tijdens je trainingsrondje? Nu kan dat.

Polar, al veertig jaar toonaangevend in draagbare sport- en fitnesstechnologie, heeft een firmware -update uitgebracht die diverse nieuwe functies toevoegt aan de Polar Vantage V en M multisporthorloges. Firmware-update 5.0.10 brengt de FitSpark™- en race pace-functionaliteit naar de Vantage V en M, evenals compatibiliteit met Strava Live Segments voor de Vantage V.

FitSpark™ persoonlijke trainingsbegeleiding
FitSpark™ trainingsbegeleiding biedt gebruikers van de Polar Vantage V en M dagelijkse, persoonlijke kant-en-klare workouts die zijn afgestemd op je meest recente fitheidsniveau, herstel en trainingsgeschiedenis. Dankzij de duidelijke instructies en begeleiding train je met de juiste techniek en zonder risico op overbelasting.

Race pace
De race pace-functie stelt je in staat om te trainen op een constante snelheid en een bepaalde streeftijd te behalen op een specifieke afstand. De Vantage V of M vertelt je tijdens je run of fietstocht of je voor of achter ligt op schema en wat de vereiste constante snelheid is om je streeftijd te halen. Race pace kan worden ingesteld op het horloge zelf of in de Flow-applicatie.

Strava Live Segments
Met Strava Live Segments kunnen gebruikers van de Polar Vantage V tijdens runs of fietstochten op vooraf gedefinieerde stukken live hun prestaties tracken en vergelijken met Strava’s KOM/QOM of persoonlijke records. Na het linken en synchroniseren van je Polar Flow- en Strava-accounts, geeft de Vantage V een notificatie wanneer er een segment in de buurt is. Om Strava Live Segments te gebruiken op de Vantage V moeten gebruikers beschikken over het Strava Summit analysepakket.

Gebruikers van een Polar Vantage V en M kunnen firmware-update 5.0.10 op hun horloge installeren via de Polar Flow mobiele app of FlowSync desktopapplicatie. Voor meer informatie over deze en toekomstige updates, check de website van Polar.

 

De beste looptips en inspirerende artikelen elke vrijdag in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Ha loper, graag even je aandacht. Op ProRun doen we dagelijks ons best om je te informeren, motiveren en inspireren. We bieden je handige tools, zoals de hardloopkalender, runlog en calculator.

Dit vraagt tijd en geld. Trakteer ons op een kop koffie en € 2,50. Iets meer mag natuurlijk ook.

Dan schrijven en bouwen (en lopen) wij verder.

Alvast bedankt!

Meer uit Gadgets & Gear