Word een écht sportteam dankzij deze tip!

Word een écht sportteam dankzij deze tip!

Ben jij samen met je sportteam op zoek naar de leukste ideeën om op te vallen? Dan zit je hier goed. Wij hebben in dit blog het leukste idee voor jou en je team gevonden. Naast opvallen is deze tip ook nog eens super bevorderend voor de teamgeest!

Of het nu gaat om een specifieke hardloopploeg voor de marathon of een vast team waar je wekelijks mee sport; dit moeten jullie hebben. Geef aan de boost aan de groepsdynamiek en laat de tegenstanders versteld staan als ze jullie zien. Ook zo nieuwsgierig geworden naar wat dit idee is? Lees dan direct hieronder verder!

Bedrukken van kleding voor het bevorderen van de teamspirit

Matchen met je team was nog nooit zo leuk dankzij het bedrukken van sportkleding. Ga voor een T-shirt met opdruk en kies voor die echte teamspirit! Dit fantastische idee draagt bij aan de onderlinge samenhang in de groep en zorgt ervoor dat jullie samen één zijn.

Door het bedrukken van kleding wordt de identiteit van je team goed naar voren gebracht. Jullie kunnen kiezen voor vrolijke kleuren om op te vallen of ga voor een stoere legergroene kleur om sterk over te komen.

De opties zijn eindeloos met het bedrukken van bijvoorbeeld een T-shirt. Overleg direct met jouw team en sta binnenkort met zijn allen te shinen tijdens jullie trainingen, maar zeker ook tijdens alle komende wedstrijden!

Teamwork makes the dreamwork door matching T-shirts van goede kwaliteit

Nog een tip voor het creëren van de beste teamgeest; ga voor kwaliteit. Zo blijven jullie T-shirts het langste mooi. Dat betekent dat jullie oneindig kunnen shinen tijdens alle trainingen en wedstrijden.

Ook het materiaal draagt bij aan de kwaliteit en levensduur. Ga dus voor shirts die 100% uit katoen zijn gemaakt. Dit is een fijne, ademende stof waarin je goed kunt trainen, maar ook lekker in kan bijkomen na een wedstrijd.

5 Ideeën voor het bedrukken van kleding voor je sportteam

Heb je al je teamgenoten overgehaald om voor dit fantastische idee te gaan? Dan rest nu alleen nog de vraag; wat komt er op jullie t-shirts te staan? Om het je makkelijk te maken, hebben wij in onderstaand rijtje een aantal leuke ideeën voor je opgeschreven.

Idee 1: Kies een leuke slogan
Jullie hebben vast een uitspraak of een yell wat jullie voor een wedstrijd tegen elkaar zeggen als aanmoediging of als oppepper. Hoe leuk is het om deze op een shirt te laten drukken die jullie allemaal dragen. Dat is pas een goed begin van de wedstrijd! Verlies je dan even de moed? Dan lees je gewoon de slogan op de shirts van je teamgenoten en gaan!

Idee 2: Ga voor een teamfoto
Met een foto van het team op jullie shirts wordt de teamspirit sowieso aangewakkerd. Kies een gezellige foto waar iedereen op staat, bijvoorbeeld na een overwinning. Of ga voor een leuk shot dat gemaakt is tijdens een teamuitje of een feestje.

Idee 3: Geef iedereen een spelersnummer
Zie er professioneel uit met een nummer op je rug. Kies je lievelingsnummer of kies om de beurt zodat niemand hetzelfde nummer heeft. Een nummer is ook leuk in combinatie met een van de andere ideeën zoals een foto of het idee hierna!

Idee 4: Bijnamen
Jullie hebben vast allemaal een leuke of grappige bijnaam. Laat deze bedrukken op jullie nieuwe t-shirts en creëer zo voor iedereen een gepersonaliseerd item. Sta je midden in de wedstrijd en noem je iemand bij zijn echte naam? Dan zal de tegenstander ook niet doorhebben wat jouw volgende stap zal zijn!

Idee 5: Legendarische uitspraken
Tot slot, het laatste idee: druk een citaat af op jullie t-shirts. Een grappige zin, een legendarische uitspraak of juist een hele wijze raad. Hiermee hebben jullie de leukste originele kleding. Of ga voor een uitspraak die iemand elke week weer roept en herken je eigen shirt op deze manier makkelijk terug!

Als laatste tip, kijk ook eens of je bovenstaande ideeën kan combineren. Zo maak je echt speciale t-shirts met de origineelste ideeën. Voor welk idee je ook gaat, het is hoe dan ook een succes!

De beste looptips en inspirerende artikelen elk vrijdag in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Ha loper, graag even je aandacht. Op ProRun doen we dagelijks ons best om je te informeren, motiveren en inspireren. We bieden je handige tools, zoals de hardloopkalender, runlog en calculator.

Dit vraagt tijd en geld. Trakteer ons op een kop koffie en € 2,50. Iets meer mag natuurlijk ook.

Dan schrijven en bouwen (en lopen) wij verder.

Alvast bedankt!

Meer uit Gadgets & Gear