Dé openingsklassieker: doe jij mee met de 20 van Alphen?

Dé openingsklassieker: hij is er sneller dan je denkt. ProRun is erbij. Jij ook?

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Dé openingsklassieker: doe jij mee met de 20 van Alphen?

Middenin het Groene Hart van Holland vindt ieder jaar de 20 van Alphen plaats.

2020 belooft een mooie editie te worden, waarbij er met duizenden lopers en toeschouwers weer een feest van wordt gemaakt. Heerlijk om weer naar buiten te gaan.

Bij de 20 van Alphen kun je kiezen uit verschillende afstanden: Alphens.nl Family Run (1 km), Archeon prestatieloop (2,5 km), 4Sport prestatieloop (5 km), Prestatieloop (10 km), dé 20 van Alphen wedstrijd- en prestatieloop (20 km), en de Blanksma Businessloop (5, 10 en 20 km).

De 20 kilometer wedstrijdloop vormt de ideale trainingsloop voor diverse voorjaarsmarathons. Voor de jongste hardlopers én hun familie is de Family Run uiterst geschikt.

Veel scholen en verenigingen doen elk jaar mee aan de 1 KM Alphens.nl Family Run. Bedrijven kunnen met hun team meelopen tijdens de Blanksma Businessloop.

Exacte totaalafstanden

Iedere afstand loopt door en rondom Alphen aan den Rijn, dwars door het prachtige Groene Hart op volledig verharde wegen. Het parcours van de 20 km van de 20 van Alphen is officieel gemeten door de Atletiek Unie. Het certificaat van meting is bij de organisatie aanwezig. Je kunt dus op exacte totaalafstanden vertrouwen.

Tijdens het rennen wordt er ook goed voor de renners gezorgd. Zo zijn er water- en sportdrankpunten neergezet op bepaalde punten van de looproute en is het Rode Kruis aanwezig voor eerste hulp.

Voor zowel beginners als gevorderden is Alphen aan den Rijn de perfecte plek om te bewegen en te genieten. Inschrijven kan t/m 18 februari 2020. Met elkaar maken we er op 1 maart 2020 weer een echt hardloopfeest van. Schrijf je in via: https://www.20vanalphen.nl/inschrijven.html

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
STRYD V3: De ultieme footpod (vermogensmeter)

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Stryd V3: de ultieme footpod - Hardlopen op vermogen

Meer uit Born Runners