Visualiseer je looppatroon met 3D Stryd Footpath

Foto: Stryd.com

Visualiseer je looppatroon met 3D Stryd Footpath

Lopers met Stryd Duo, een vermogensmeter op zowel je linker- als rechterschoen, waren er al bekend mee: Stryd Footpath. Deze tool geeft je van elke run een visuele weergave van je looppatroon.

Verglijk verschillende trainingen of wedstrijden met elkaar en ontdek trends in je looppatronen. Stryd Footpath geeft je informatie die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken:

  • Blessures: Volg je herstelproces door subtiele veranderingen in je looppatroon waar te nemen terwijl je herstelt van een blessure. Vergelijk patronen van voor je blessure en tijdens je herstelperiode.
  • Vermoeidheid: Monitor hoe en wanneer je vermoeid raakt tijdens je trainingen, zodat je je training kunt aanpassen om vermoeidheid tegen te gaan.
  • Looptechniek: Analyseer en visualiseer de impact van je oefeningen voor je looptechniek om te bepalen of ze de beoogde voordelen opleveren.
  • Schoenen: Observeer hoe verschillende schoenkeuzes je looppatroon veranderen en bijdragen aan je hardlooppresaties.

3D Stryd Footpath

Deze week voerde Stryd een update aan de Stryd Footpath tool door. “Deze innovatieve verbetering luidt een nieuw tijdperk in voor het visualiseren van je hardloopprestaties, herstel na een blessure, vermoeidheid, analyse en nog veel meer”, stelt de Amerikaanse fabrikant van de vermogensmeter.

Tot de update waren je looppatronen alleen beschikbaar in een platte weergave, met de keuze voor een zij-, achter- en bovenaanzicht. Het is nu mogelijk om een 3D-weergave aan te zetten, voor een mooiere visualisatie van je looppatroon en de mogelijkheid om deze vanuit elk mogelijke hoek te bekijken.

Bron: Stryd.com

Nodig: Stryd Duo en een Membership

Om de Stryd Footpath tool te gebruiken heb je Stryd Duo (2 Stryds) en een abonnement bij Stryd nodig. Bij de aankoop van Stryd Duo krijg je een jaar Stryd Membership cadeau. Je looppatroon van elke run wordt ook zonder abonnement opgeslagen, het is alleen niet mogelijk om de tool te gebruiken om je looppatroon te zien. Als je later besluit een abonnement bij Stryd af te sluiten kun je al je opgeslagen looppatronen opvragen.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De beste looptips en inspirerende artikelen elk vrijdag in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Ha loper, graag even je aandacht. Op ProRun doen we dagelijks ons best om je te informeren, motiveren en inspireren. We bieden je handige tools, zoals de hardloopkalender, runlog en calculator.

Dit vraagt tijd en geld. Trakteer ons op een kop koffie en € 2,50. Iets meer mag natuurlijk ook.

Dan schrijven en bouwen (en lopen) wij verder.

Alvast bedankt!

Meer uit Gadgets & Gear