10 KM RUN – Ready for Takeoff

10 KM RUN – Ready for Takeoff

Wil jij op 16 mei een 10 KM wedstrijd lopen?

Op 16 mei organiseert de Enschede Marathon een 10 kilometer wedstrijd, inclusief medaille. Het evenement is een officieel Fieldlab Evenement en vindt plaats op het afgesloten terrein van Vliegveld Twenthe. Er mogen maximaal 5.000 mensen deelnemen, onder strikte voorwaarden.

Zo moeten alle bezoekers voorafgaand aan het evenement een sneltest ondergaan en bij deelname een negatief testresultaat kunnen laten zien. In het kader van het onderzoek wordt gevraagd om 5 dagen na afloop van het evenement een nieuwe test te laten doen. De organisatie en de gemeente maken afspraken over de eisen die voor dit evenement gelden.

De veiligheid wordt op meerdere manieren gewaarborgd. Het afgesloten terrein is alleen toegankelijk voor deelnemers met een boardingpass én negatieve coronatestuitslag. Daarbij vindt het event plaats in de buitenlucht op het uitgestrekte terrein van Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe. Piekdrukte wordt voorkomen omdat toeschouwers er deze editie niet bij kunnen zijn en omdat de deelnemers verdeeld worden over 4 startgroepen.

Wil jij meedoen? Voor meer informatie en inschrijven, bezoek de website: https://www.enschedemarathon.nl/ready-for-take-off/

10 KM – Ready for Takeof

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Meer uit Columns & meer