Uitslag prijsvraag Bijlmer Run

Uitslag prijsvraag Bijlmer Run

Het goede antwoord op de prijsvraag waarmee je een startnummer voor de Bijlmer Run kon winnen, was Wij slaven van Suriname. Zo heet het boek van Anton de Kom. Met dit bericht eindigt de actie. Hier lees je wie de winnaars zijn!

We hebben twee winnaars! Samen met heel veel anderen reageerden Anita Hendriks en Ruth Saleh op onze actie rondom de Bijlmer Run die plaatsvindt op 6 mei aanstaande. De vraag die we stelden was: hoe heet het boek van Anton de Kom dat in 2020 werd opgenomen in de Canon van Nederland? Met dit bericht eindigt de actie en heeft reageren geen zin meer.

Wij slaven van Suriname

Het goede antwoord op de vraag moest natuurlijk zijn: Wij slaven van Suriname. Dat antwoord kregen we dan ook van verreweg de meeste inzenders.

Alle inzenders 10% korting

Mocht je hebben gereageerd, maar ben je niet een van de twee winnaars, dan hebben we goed nieuws. We mogen van de organisatie van de Bijlmer Run alle inzenders een code sturen waarmee ze 10% korting krijgen bij inschrijving. Leuk toch? Zodra we de codes ontvangen, krijg je van ons bericht.

Anita en Ruth: gefeliciteerd en we zien jullie aan de start op 6 mei!

De Bijlmer Run heeft een Kidsrun over 1 km, een 5 km, een 10 km, een Business Run over 10 km en een halve marathon. Heb je niet meegedaan met onze prijsvraag, maar wel willen rennen op 6 mei, dan kun je je hier inschrijven.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De beste looptips en inspirerende artikelen elk weekend in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Ha loper, graag even je aandacht. Op ProRun doen we dagelijks ons best om je te informeren, motiveren en inspireren. We bieden je handige tools, zoals de hardloopkalender, runlog en calculator.

Dit vraagt tijd en geld. Trakteer ons op een kop koffie en € 2,50. Iets meer mag natuurlijk ook.

Dan schrijven en bouwen (en lopen) wij verder.

Alvast bedankt!

Meer uit Columns & meer