Win een startnummer voor de Bijlmer Run

Win een startnummer voor de Bijlmer Run

Een van de leukste wedstrijden waar we vorig jaar aan meededen, was toch wel de Bijlmer Run. Wij mogen van de organisatie twee startnummers weggeven. Lees hier wat je daarvoor moet doen.

Een nieuwkomer op de hardloopagenda die meteen een van de leukste wedstrijden van het jaar bleek, dat was de Amsterdamse Bijlmer Run. De organisatoren doen er voor de tweede editie met onder meer de toevoeging van een 10 km een schepje bovenop én ze kozen een nieuwe datum: 6 mei. En weet je wat ook leuk is? Wij mogen twee startbewijzen weggeven!

Anton de Komplein

De Bijlmer Run start en finisht op het Anton de Komplein in Amsterdam Zuidoost. De naamgever van dit plein prijkte, door kunstenaar Hedy Tjin vereeuwigd op een muur bij het plein, prijkte vorig jaar op de medaille. Misschien wel de mooiste medaille die we de afgelopen jaren hebben gezien. Hier vind je ons verslag van de vorige editie.

De tweede editie heeft vijf verschillende onderdelen: de Kinderloop (1km), de Bijlmer Run 5KM, de Bijlmer Run 10KM, de Bijlmer Run Halve Marathon en de Businessloop (10KM).

Inschrijven

Wil jij meedoen met de Bijlmer Run, dan kun je hier inschrijven.

Startnummer winnen

Wil jij een startnummer winnen voor de 5 km, de 10 km of de halve marathon? Vul dan hieronder je naam, e-mailadres en gewenste afstand in en geef antwoord op de vraag: hoe heet het boek van Anton de Kom dat in 2020 werd opgenomen in de Canon van Nederland? Onder de goede inzenders verloten we de startnummers.

De beste looptips en inspirerende artikelen elk weekend in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Ha loper, graag even je aandacht. Op ProRun doen we dagelijks ons best om je te informeren, motiveren en inspireren. We bieden je handige tools, zoals de hardloopkalender, runlog en calculator.

Dit vraagt tijd en geld. Trakteer ons op een kop koffie en € 2,50. Iets meer mag natuurlijk ook.

Dan schrijven en bouwen (en lopen) wij verder.

Alvast bedankt!

Meer uit Columns & meer