Hardlopend Blue Monday te lijf

Hardlopend Blue Monday te lijf

Het is vandaag Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Heb jij wel eens last van somberte? En helpt het je dan om een eind te gaan hardlopen?

Het is vandaag de derde maandag van januari en die wordt wel Blue Monday genoemd, de meest deprimerende dag van het jaar. Nu hopen wij natuurlijk vooral dat het voor jou gewoon een maandag is als alle andere, maar mocht het niet zo zijn, dan raden we je vooral aan om even lekker een stukkie te gaan lopen. Dat lost zeker niet al je sores op, maar het is onze ervaring dat je een stuk ‘lichter’ thuiskomt!

Wat zijn jouw ervaringen met hardlopen en je humeur?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

(Mocht je zelf of iemand die je kent kampen met somberte, burn-out, verslaving of depressie, dan kan running therapie een mooi middel zijn. Voor meer informatie over deze vorm hun hulp of een running therapeut bij jou in de buurt, kijk je hier.)

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Jan Marc Kok

    Heb de meeste tijd als ik ga rennen een lekker en tevreden gevoel als het afgelopen is. Zeg maar in de meeste gevallen een positieve vibe wat wel fijn is.

De beste looptips en inspirerende artikelen elk weekend in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Ha loper, graag even je aandacht. Op ProRun doen we dagelijks ons best om je te informeren, motiveren en inspireren. We bieden je handige tools, zoals de hardloopkalender, runlog en calculator.

Dit vraagt tijd en geld. Trakteer ons op een kop koffie en € 2,50. Iets meer mag natuurlijk ook.

Dan schrijven en bouwen (en lopen) wij verder.

Alvast bedankt!

Meer uit Gezondheid