Loop jij volgend jaar ook mee in Kenia?

Beleef het hardloopavontuur van je leven! Durf jij de loodzware Rift Valley Marathon in Kenia aan?

Beleef het hardloopavontuur van je leven! Durf jij de loodzware Rift Valley Marathon in Kenia aan? Hier wacht misschien wel de mooiste marathon die je ooit gaat lopen op 9 juni 2019. Het parcours is uniek: hoogte, ijle lucht, klimmen, onverharde paden en eindeloos veel rode klei en modder. Laat je inspireren en informeren op één van de info-avonden op 30, 31 oktober of 1 november.

De 2e Rift Valley Marathon Experience is van 8 t/m 15 juni 2019. Deze week verblijf je in het High Altitude Training Center van Lornah Kiplagat. Je krijgt verschillende clinics om te acclimatiseren en aan het einde van de week loop je de marathon in de prachtige Rift Valley. Ons doel? Geld inzamelen voor kinderen op scholen in Kenia, zodat zij schoon drinkwater, sanitair en voorlichting over hygiëne krijgen. Zin in dit prachtige avontuur? Kom dan naar onze  informatiebijeenkomsten. Laat je inspireren en informeren op één van de info-avonden op 30, 31 oktober of 1 november.

De beste looptips en inspirerende artikelen elke vrijdag in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Ha loper, graag even je aandacht. Op ProRun doen we dagelijks ons best om je te informeren, motiveren en inspireren. We bieden je handige tools, zoals de hardloopkalender, runlog en calculator.

Dit vraagt tijd en geld. Trakteer ons op een kop koffie en € 2,50. Iets meer mag natuurlijk ook.

Dan schrijven en bouwen (en lopen) wij verder.

Alvast bedankt!

Meer uit Columns & meer