Een trainingsstage op hoogte met Frank Futselaar en Liesse-Lotte Hoogakker

Trainingsstage Seefeld, 2022

Een trainingsstage op hoogte met Frank Futselaar en Liesse-Lotte Hoogakker

Ben je op zoek naar een leuke hardloopvakantie of trainingskamp in het buitenland? Denk dan eens aan een trainingsstage op hoogte in het Oostenrijkse Seefeld. Geschikt voor enthousiaste lopers van ieder niveau.

Na twee succesvolle edities bieden Frank Futselaar en Liesse-Lotte Hoogakker in samenwerking met Hotel Wetterstein jou ook dit jaar weer de gelegenheid om een week lang te komen trainen in Oostenrijk.

Het programma omvat onder andere een baantraining op 2.000 meter in Kühtai, een heuveltraining op de legendarische Doubdle Hill en een fartlektraining rondom een prachtig meer.

De stage is van 29 april tot 6 mei 2023.

De trainingsstage

De frisse berglucht, prachtige panorama’s en rustgevende omgeving van Seefeld zijn ideaal om zowel te focussen op het trainen (voor bijvoorbeeld wedstrijden) als om te ontspannen.

Tijdens de trainingsstage worden er verschillende trainingen gegeven die je looptechniek en conditie zullen verbeteren. Naast de gebruikelijke loopscholing en trainingsmethodes zal ook specifiek worden stilgestaan bij het trainen op hoogte. Seefeld ligt immers tussen de Alpen op een plateau van ongeveer 1.200 meter en de atletiekbaan in Kühtai op maar liefst 2.000 meter!

Overnachten in Hotel Wetterstein

De trainingsstage bestaat uit een 8-daagse reis met 7 overnachtingen in Hotel Wetterstein in Seefeld. Het hotel is gespecialiseerd in het faciliteren van trainingskampen Er wordt daarbij extra goed gelet op gezonde maaltijden met voldoende groentes, koolhydraten en eiwitten.

Bij de stage is inbegrepen:

  • Samen met de groep trainen op de mooiste plekjes onder professionele begeleiding.
  • 7 overnachtingen op basis van volpension (ontbijt, lunch en avondeten).
  • Goodiebag met o.a. kledingset (inclusief shirt, short, jack én tight).
  • Individueel coachingsgesprek & analyse huidige trainingssituatie (op aanvraag).

De kosten voor de trainingsstage zijn € 1050 per persoon op basis van 2 personen per kamer (aparte bedden). Een privékamer kost € 1450.

Meer informatie of aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en Frank en Liesse-Lotte nemen contact met je op.

Frank Futselaar

Frank is 31 jaar en loopt al hard sinds zijn jeugd. Hij is een veelzijdige atleet met snelle tijden op afstanden tussen 3 kilometer en de marathon. In december 2020 liep hij tijdens de marathon van Vaencia met 2:11:30 de Olympische limiet. Drie jaar eerder werd Frank Nederlands kampioen 10.000 meter.

Frank Futselaar

Liesse-Lotte Hoogakker

Liesse-Lotte is 28 jaar en is op een missie om de wereld van sport positief te veranderen doormiddel van maatschappelijke impact. Ze werkt als projectmanager in de topsport, van de lokale hardloopwedstrijd tot aan de Olympische Spelen in Parijs. Daarnaast is ze actief als hardloopcoach om lopers zo goed mogelijk voor te bereiden op een wedstrijd.

Liesse-Lotte Hoogakker

De beste looptips en inspirerende artikelen elk weekend in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Ha loper, graag even je aandacht. Op ProRun doen we dagelijks ons best om je te informeren, motiveren en inspireren. We bieden je handige tools, zoals de hardloopkalender, runlog en calculator.

Dit vraagt tijd en geld. Trakteer ons op een kop koffie en € 2,50. Iets meer mag natuurlijk ook.

Dan schrijven en bouwen (en lopen) wij verder.

Alvast bedankt!

Meer uit Training