Kerstcadeau: Startnummer Praag Praag marathon

Doe eens origineel en geef je geliefde en/of vriend(in) voor de kerst een startnummer van de Praag marathon cadeau.

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Kerstcadeau: Startnummer Praag Praag marathon
Bijna is het kerst. Mensen kijken al vooruit om vrij te zijn van werk en dat ze tijd kunnen besteden aan degenen van wie ze houden en iedereen is daarvoor op zoek naar kerstcadeaus. In dit deel van het jaar wordt er meestal minder hardgelopen. Hoe dan ook, er zijn altijd wel wat idioten die vrijwillig hun hardloopschoenen en winterhardloopkleren aantrekken, naar buiten gaan om een volgende training in hun logboek te kunnen schrijven. Daardoor weten ze dat ze sterk blijven, ook in de winter en klaar zijn voor het hardloopseizoen in het vroege voorjaar.

Idioten, deze enthousiastelingen, die bereid zijn om hun hardloopschoenen aan te trekken en het comfort van een zachte bank te verruilen voor een winderige training, ook wanneer het soms nog vriest of sneeuwt. Dat lijken idioten voor niet-hardlopers. Zij begrijpen het simpelweg niet dat je zoiets doet, herhaaldelijk zelfs. Maar wij weten waarom. Wij snappen de opofferingen die je bereid bent om te maken en we bewonderen je daarvoor. Jij behoort bij degenen, die echt snappen dat als je iets wilt bereiken, zoals voor de eerste keer een marathon, of korter, of een 10 k, dat je moet doorzetten en volhouden. Je moet volharding tonen. Wij weten dat als je je hardloopschoenen aantrekt, je gedachten in je hoofd iedere keer weer gericht zijn op die voorjaarswedstrijd. Jij kijkt uit naar dat heerlijke gevoel dat je het bereikt, wanneer je over de finish komt en de emoties loskomen. Deze vastberadenheid en doelgerichtheid zijn mooi. ‘All Runners are Beautifull!’

Een van de voorjaarswedstrijden is de Volkswagen Praag Marathon, die zijn 25 jarig jubileum houdt in 2019. Er zijn heel veel redenen waarom hardlopers overwegen om hieraan mee te doen. Sommige zijn praktisch; op een handige dag, fantastische locatie in het midden van Europa of uitstekende verbindingen per vliegtuig van vrijwel overal. Maar die praktische redenen zien wij als standaard. Het belangrijkste argument om mee te doen is de stad Praag. Lopers krijgen de kans om door het oude Middeleeuwse centrum te lopen, over de Karelsbrug die is gebouwd in 1402 en dat je de stad op een andere manier beleeft. Het is een van deze kansen in je leven die je niet mag missen. Nog leuker, door de 25e verjaardag kan iedere hardloper vooruit kijken naar een wel heel mooie medaille, een bijzondere belevenis en een speciaal adidas loopjack als herinnering. Dat komt goed van pas in de jaren erna, plus het is een prachtige herinnering aan deze exceptionele wedstrijd.

Misschien heb je je al ingeschreven, of misschien ben je een niet-hardloper die hardlopers als raar ziet. Dat is prima. Misschien heb je een vriend of een geliefde die heel graag de Volkswagen Praag Marathon wil lopen maar die nog geen startnummer heeft aangeschaft voor volgend jaar. Als je een startnummer cadeau geeft, geef je een beleving, je geeft de sensatie dat je door de finish komt, je geeft het gevoel dat je iets heel bijzonders bereikt. Dit is niet een standaard cadeautje, dit is iets dat je geliefden voor de rest van hun leven onthouden. Als jij het startnummer voor de Volkswagen Praag Marathon precies het goede cadeau vindt waarnaar je op zoek bent, kun je je voucher vinden via deze link. We hopen dat dit cadeau veel blije gezichten oplevert, zowel onder de kerstboom en bij de finish op het Oude Marktplein.

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Meer uit Born Runners