Eten met Karen: Bloemkool pap

Een bloemkool pap, zodat je direct in de ochtend je groenten binnen hebt. Zo maak je dit gerecht.

Ik ben dol op ontbijtjes bedenken, maken en op eten. Al een tijd geleden vertelde mijn collega mij dat ze in de ochtend wel eens bloemkool pap at. Eerlijk gezegd sprak het me niet gelijk aan maar van de week toch eens geprobeerd.

Dat ik dat nou niet gelijk geprobeerd had, zo lekker! Lekker met fruit erbij en gezoet door de banaan proef je er werkelijk niets van. Je hebt gelijk je portie groenten in de ochtend binnen. Probeer het eens zou ik zeggen!

Ingrediënten:

200 gram bloemkool

20gr wei/proteïne poeder vanillesmaak

Beetje honing of zoetstof

We gaan aan de slag!

-Kook de bloemkool gaar en giet dit goed af

-Laat het daarna even afkoelen

-Prak er een banaan doorheen, roer er een scoop wei isolaat door en een beetje honing of zoetstof

-Nu kun je er nog wat lekker vers fruit bij eten naar wens of wat noten 

-Ik had nog wat aardbeien en frambozen erdoor

Eet smakelijk!

De beste looptips en inspirerende artikelen elke vrijdag in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Meer uit Voeding