Voor een taco bowl voor 1 persoon heb je nodig:
- 120 gram( vega)gehakt
- Bakje Mexicaanse mix rauwkost (AH)
- Scheutje tomaten passata
- Potje Mexicaanse kruiden
- 1 zakje ijsbergsla
- 1/2 avocado
- Creme fraiche (ik had lactofree)
- 50 gram nachos santa Maria (glutenvrij)
En zo maak je het klaar:
Bak het gehakt en kruid dit met wat Mexicaanse kruiden. Ik had vega gehakt, maar die kun je ook prima kruiden.
Als de gehakt gaar is kan de Mexicaanse rauwkost mix erbij. Bak even kort aan en doe dan de tomaten passata erbij. Doe nog wat Mexicaanse kruiden erbij.
Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen.
Snijd de avocado in blokjes of prak het met een vork. Ligt eraan wat je leuker vind staan 🙂
Pak een schaal/bowl en leg hier de ijsbergsla in.
Doe dan het gehaktprutje erbovenop en versier het leuk met de nachos.
Dan nog de avocado en maak het af met wat crème fraiche.
*Optioneel nog wat geraspte kaas.
Eet smakelijk!