Na een heerlijk ochtendrondje door de polder, en de zon op mijn gezicht, kreeg ik echt een heerlijk lentegevoel. Eenmaal thuis had ik zin in een heerlijk lente recept: ontbijttaartjes met heerlijk zomerfruit. Ook kunnen deze taartjes prima voor bij de koffie of neem ze lekker mee naar je werk. Ik gebruikte mini quiche vormpjes die ik ooit eens kocht bij de Albert Heijn. En ik gebruikte gemixt fruit maar je kunt alle soorten diepvriesfruit gebruiken wat je lekker vindt.
Ingrediënten:
-2 eetlepels Griekse yoghurt
-4 eieren
-100 gram amandelmeel
-120 gram bevroren diepvriesfruit gemixt
-Snufje kaneel
-Theelepel wijnsteenbakpoeder
We gaan aan de slag!
-Verwarm de oven voor op 180 graden
-Vet de mini quiche vormpjes in met wat kokosolie
-Meng in een kom Griekse yoghurt, eieren en amandelmeel en roer dit goed door elkaar
-Doe er daarna nog een snufje kaneel bij en een theelepel wijnsteenbakpoeder
-Roer er dan voorzichtig het diepvriesfruit doorheen en roer dit geheel even goed door het beslag
-Nu kun je het beslag in de vormpjes gieten en vervolgens de oven in
-De ontbijt taartjes moeten 25a 30 minuten in de oven
Eet smakelijk!




