Auteurs geven e book cadeau: lopen op vermogen

Auteurs geven e book cadeau: lopen op vermogen

Hans van Dijk, Ron van Megen en Koen de Jong hebben een boek geschreven over lopen op vermogen. Het boek is voor bezoekers van prorun.nl te downloaden. Koen dronk anderhalf jaar geleden een kop koffie met Hans en Ron. Toen hij liet vallen dat het boek Hardlopen met Power! voor hem wat te ingewikkeld was […]

Hans van Dijk, Ron van Megen en Koen de Jong hebben een boek geschreven over lopen op vermogen. Het boek is voor bezoekers van prorun.nl te downloaden.

Koen dronk anderhalf jaar geleden een kop koffie met Hans en Ron. Toen hij liet vallen dat het boek Hardlopen met Power! voor hem wat te ingewikkeld was (teveel formules) moesten Hans en Ron lachen.

‘Wij vinden het leuk om met modellen en formules te werken,’ zei Hans, ‘maar lopen op vermogen hoeft niet ingewikkeld te zijn, eigenlijk is het makkelijker dan trainen op tempo of hartslag.’

Het enthousiasme van Hans en Ron werkte aanstekelijk en Koen ging trainen met een vermogensmeter.

Wat is vermogen eigenlijk? Hoe kun je vermogen meten? Wat is Critical Power? En helpt trainen op vermogen je om sneller te worden?

In hun nieuwe boek geven Hans, Ron en Koen antwoord op deze vragen. Je kunt het boek hier downloaden (echt, je krijgt het cadeau). Liever een papieren boek op schoot? Dat kan ook.

 

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Meer uit Training