Internet daten voor het perfecte loopmaatje

Hoe ziet een dating profiel van een hardloper eruit?

Steeds vaker zoeken mensen een partner via internet, maar als hardloper kan een partner zoeken soms lastig zijn, want niet iedereen begrijpt jouw passie en levensstijl. Om dat even duidelijk te maken, heb ik een omschrijving gegeven van een hardlopers profiel op een datingsite. Zodat dat duidelijk is, want hardlopen, dat blijft op nummer één.

Samenvatting

Meestal ben ik aan het schrijven, hardlopen of pasta aan het eten. Zaterdag ga ik vaak op tijd naar bed, want zondag loop ik het liefst een wedstrijd. Dus zou je me op een date vragen voor zaterdagavond dan zal ik geen alcohol drinken en op tijd weggaan. Ook al vind ik je misschien leuk. Ik vind slapen gewoon heel fijn. Daarnaast zal ik nooit eerder stoppen met lopen totdat ik op een even aantal kilometers uitkom. 8,76 km is gewoon geen mooi getal. Ik kan uren over hardlopen praten, dus vind je dit onderwerp niet interessant en loop je zelf ook niet hard dan zal het nooit tussen ons werken. 

Wat ik doe met mijn leven …

Ik werk fulltime en mijn ochtenden besteed ik aan hardlopen. Als ik met vakantie ga, neem ik mijn hardloopschoenen mee, want een nieuwe stad ontdek ik het liefst op mijn hardloopschoenen. Dat gezegd, plan ik mijn vakanties en sociale activiteiten rondom mijn wedstrijdkalender. Mijn grootste prestatie is de hoeveelheid pasta dat ik kan eten. Onderschat mij niet. Ik ben misschien klein, maar ik kan veel eten. 

Favoriete Films/Boeken/Etc.

Born to Run, Running Buddha, Renspiratie, What I talk about when I talk about running, de marathon revolutie, je snapt het wel. Ik heb een abonnement op verschillende hardlooptijdschriften en oh had ik al het boek Running Buddha genoemd? Dat is echt een aanrader!

Bericht me als…

Als je een loper bent die traint voor een halve marathon en het gezellig vindt om te kletsen tijdens het lopen. Als je graag een keer samen wilt hardlopen en in de ochtend rent is dat nog beter. Oh en een datum. Daarom ben ik hier, toch? Zorg dat het vroeg is. 

Zoek je geen partner, maar wel een loopmaatje? Via evenementen, zoals Runtogethers worden er Trailruns georganiseerd waar je samen met een groep door een natuurgebied loopt. Erg leuk en gezellig! En wie weet, loopt wel je ware liefde ook mee!

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Meer uit Born Runners