Gezond eten met Karen: aardappelsalade

Het is vrijdag en dus heeft Karen weer een heerlijk recept voor ons. Dit keer een aardappelsalade.

Het was weer eens tijd voor mijn heerlijke aardappel salade van de week. Deze aardappelsalade is echt heel eenvoudig te maken en snel klaar. Een prima salade die eigenlijk elk seizoen wel gegeten kan worden.Mocht je in een taper periode zitten, dan is deze salade ook heerlijk voor de afwisseling.

Ingrediënten salade:

-1 zakje gebakken aardappels met schil
-Feta
-Cherrytomaten
-1/2 rode uit
-Bieslook

Ingrediënten dressing:

-Olijfolie
-1 citroen
-Honing
-1 eetlepel mayonaise
-Zout

We gaan aan de slag!
1) Verwarm wat olijfolie in de pan en bak de aardappeltjes.

2) Snijd ondertussen de ui, Cherrytomaten en bieslook. Doe dit in een kom. Wanneer de aardappelen gebakken zijn kan dat hierbij. Verkruimel een blok feta over de aardappelsalade heen.

3) Nu gaan we de dressing maken. Pers een citroen uit in een koffiekopje. Doe hier wat zout, peper, olijfolie en honing bij en roer dit goed door elkaar. Giet de dressing over de aardappelsalade heen en roer dit goed door de salade heen.

Eet smakelijk!

De beste looptips en inspirerende artikelen elke vrijdag in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Meer uit Voeding