Een heerlijk recept voor lopers.
Mini pannenkoekjes met banaan en kokosmeel.
Mocht je nog geen kennis gemaakt hebben met kokosmeel het is verkrijgbaar in diverse natuurwinkels. Het is glutenvrij, bevat proteine, vezels, vitamine C, B1 en ijzer.
Daarnaast is het laag in koolhydraten.
Ingrediënten:
– 1 banaan
– 2 eieren
– 1 eetlepel hennepzaad
– 1 eetlepel kokosmeel
– 1 theelepel wijnsteen bakpoeder
– kokosolie om in te bakken
Doe alle ingrediënten in de blender en blend dit tot een glad beslag. Doe vervolgens wat kokosolie in de koekenpan en maak kleine rondjes van het beslag.
In een grote koekenpan kun je er meerdere tegelijk bakken maar ik gebruik voor dit soort pannenkoekjes een kleine koekenpan en zo krijg ik ze mooi rond.
Let op: Blijf er wel bij staan want ze worden snel bruin. Even omdraaien en klaar zijn jouw pannenkoekjes.
Ik at de pannenkoekjes met honing, blauwe bessen en een handje notenmix.
Uiteraard kun je ze eten met een garnering wat jou lekker lijkt.
Eet smakelijk!