Trailrun 2-daagse door het Hollands Duin 18 & 19 mei

Met een rugzakje om trailrunnen door het nationaal park Hollands Duin. Twee dag etappes van 20-23 km.

Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Trailrun 2-daagse door het Hollands Duin 18 & 19 mei
Met een rugzakje om trailrunnen door het nationaal park Hollands Duin. Twee dag etappes van 20-23 km. Het ene moment lopen we door het open duin, het andere moment door een prachtig bos. De zee is nooit ver weg. Vanaf de hoogste duintoppen hebben we een prachtig uitzicht over de zee en over het binnenland.

De start is in Wassenaar en via een prachtige route lopen we naar Noordwijk. Hier overnachten we. Een lakenpakket en een handdoek liggen voor jou klaar. ’s Avonds genieten we van een 3-gangen diner buffet. Na het ontbijt gaan we via een mooie route weer terug naar Wassenaar. We sluiten af in stijl met drankje bij Hotel Duinoord aan de Wassenaarse Slag.

Ben je in staat om tenminste een halve marathon te rennen? Ook zonder ervaring met trailrunning kan je prima mee doen. Deelnemers aan het trailrunweekend kunnen gratis mee doen aan twee trailrunclinics. Deze clincis vinden plaats op zaterdag 23 maart & 13 april, om 14.00 uur. Beiden in de omgeving van Den Haag.

Weet je nog niet zeker of je mee wilt doen aan het trailrunweekend? Schrijf je in voor een trailclinic. Hier maak je kennis met de twee trainsters Judith en Ingrid. Besluit je na de clinic mee te gaan met het trailrunweekend dan krijg je € 10 retour!

Korting ProRun
Meld je aan met de actiecode ProrunHollandsDuin dan krijg je € 5 korting op het inschrijfgeld en bovendien ontvang je een leuk extraatje tijdens het weekend! De actiecode is geldig tot 1 april 2019.

Zie voor meer info 
Deel dit artikel:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
STRYD V3: De ultieme footpod (vermogensmeter)

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Stryd V3: de ultieme footpod - Hardlopen op vermogen

Meer uit Born Runners