Karen’s Kitchen: Gevulde puntpaprika’s met tonijn

Tip voor de feestdagen en nog gezond ook: gevulde puntpaprika’s met tonijn.

Karen’s Kitchen: Gevulde puntpaprika’s met tonijn

Dit recept mag ik heel graag maken als lunch en het is extra leuk wanneer ik bezoek krijg. Ook doet dit recept het goed als voorafje met de feestdagen.

De combinatie van paprika met tonijn is echt verrassend lekker, een ware smaaksensatie in je mond.

Een leuk weetje is dat de paprika rijk is aan vezels en een natuurlijke bron van vitaminen B en C.

Wat heb je nodig?

  • 2 gevulde puntpaprika’s
  • 1 blikje tonijn op water
  • Een paar feta blokjes (naar wens)
  • Handje pijnboompitten
  • Halve citroen
  • Zakje krulsla
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zeezout

Bereiding

1)
Was de puntpaprika’s , halveer ze, en ontdoe ze van de zaadlijsten.

2)
Maak in een bakje het tonijn mengsel klaar. Laat de tonijn uitlekken.
Maak het mengsel op smaak met het sap van een halve citroen, olijfolie, peper, zeezout.

3)
Nu ga je de puntpaprika’s eerst vullen met wat sla en dan doe je het tonijnmengsel erin.
Daarna nog wat feta blokjes en pijnboompitten erover en klaar.

Eet smakelijk!

De beste looptips en inspirerende artikelen 2x per week in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Advertentie

Meer uit Voeding

Advertentie